2777
2789
سلام من هفته ی 27 هستم شبا به پهلو میخواابم ما تا خوابم برد از بس که یه طرف بدنم درد میگیره میرم رو کمر میخوابم البته اصلا شبا تا صبح خوابم نمیبره هر نیم ساعت یه ساعت از خواب پا میشم.میترسم بچم رو کمر که میخوابم خدایی نکرده خفه بشه برای پهلوو به پهلو شدن هم اصلا پا نمیشم بشینم
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین مایا منم همینطور ولی میترسم همش
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
شما موقع پهلو به پهلو شدن پا نمیشید بشینید؟
منم همینجوریم تازه نفس تنگی هم دارم
الان چند تا بالش می زارم حالت نیمه نشسته می خوابم
زیر شکم هم بالش های کوچیک ونرم می زارم کمی بهتر می شه
ولی منم هر سمتی که می خوابم همون طرف درد می کنه هر نیم ساعت پا می شم
مامان امید و آرمان
از بی خوابی نگو که دیگه هیچی
تازه دستشویی رفتنات مونده
ولی برای این پهلو اون پهلو شدن نمیخواد بشینی دکترم به من گفت اصلا احتیاجی به این کار نیست کافیه با تامل به پشت بخوابی و بعد به پهلوی دیگر اگرم دیدی دلت درد میگیره پاهات رو تو شکمت یهکمی جمع کن بعد بچرخ
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
دوستان...آدم از هفته چند باید این موضوع به پهلو رعایت کنه....از اولش ؟....یعنی وسط خواب باید بشینی و بعد بچرخی ؟
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
بهار جان لازم نیست بشینی بعد به پهلو بشی من از دکترم پرسیدم.منم مشکل خواب دارم یادش بخیر قبلا توپ میزدن بیدار نمیشدم ولی الان نصفی از ساعات شبو بیدارم راه میرم میشینم این پهلو میخابم اون پهلو میخابم و تازه بزرگترین مشکلللللللللللللللل دستشویی رفتن و تکرررررررررررررررر ادرارررررررر شما هم این مشکلو دارید؟
عشقم همسرم و دخملم