2777
2789
عنوان

تنهایی تنهایی

829 بازدید | 9 پست

اگه توی یه شهر غریب باشید و کسی رو اونجا نداشته باشید خونتون کوچیک باشه و یه پسر ۳ ساله شیطون داشته باشید که کنترلش بیرون تنهایی سخت باشه و همسرتون هم ثبح زود بره سر کار و آخر شب بیاد خونه 

برای فرار از تنهایی و سرگرم کردن خودتون و پسرتون چکار میکنید 

یا بچتو بزار مهدو نصف روز برا خودت باش یا اینکه دوتایی شهربازی جایی برین

یا تو این مهدا ک ساعتی نگهمیدارنش گاهی اوقات بذارش تا هم اون با بچه ها بازی کنه هم تو یکم برا خودت تفریح کنی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا شرایط شمارو دارم آ دقیقاً . . . 😀

خخخ خب چکار میکنی از تنهایی دیوونه نشی

البته من تو شهر غریب نیستم و همه خانوادم اینجان

ولی مدتیه حس میکنم اگه به کسی زنگ نزنم هیچ کس بهم زنگ نمیزنه گاهی معذب میشم سرزدنی برم خونشون چون رفتارشون طوریه انگار خوششون نمیاد 

خلاصه اینکه میخوام به کسی نیاز نداشته باشم الان دو روزه به کسی زنگ نزدم و جایی نرفتم ولی دارم دیوونه میشم تا کی میتونم طاقت بیارم هیچ کدومشونم خونم نمیان ...سرشون با زندگیشون گرمه  

دوست دارم اونا دنبال ارتباط با من باشن نه من دنبال اونا برا همین خودمو تحریم کردم که فک کنم تو شهر غریبم و اینجا کسی رو ندارم

یا بچتو بزار مهدو نصف روز برا خودت باش یا اینکه دوتایی شهربازی جایی برین یا تو این مهدا ک ساعتی نگه ...

تو فکر مهد هستم ولی هنوز سه سالش نشده فعلا هم دارم از پوشک میگیرمش هنوز خوب صحبت نمیکنه بخاطر همین گفتم بزرگتر بشه بذارمش

خخخ خب چکار میکنی از تنهایی دیوونه نشی البته من تو شهر غریب نیستم و همه خانوادم اینجان ولی مدتیه ح ...

من خیلی دورم از خانواده و کسی ندارم، تازه الان بچم یکم خاب و خوراکش تنظیم شده و وابستگیش کم، بدتر ازهمه اینکه جایی هستم ک بدون هیییییچ امکاناتی  هست و حتا بیرون از خونه هم نمیشه تنهارفت. . . من تاحدودی خلاقم و کارای هنری انجام میدم تازگیا ب سمت ساخت عروسک رفتم و میخام اگه شد درآمدزایی کنم و گسترش بدم انشالله . گل و گیاه توی خونه دارم و میخام بیشترکنم تعداد گلدونامو، فیلم و کتاب مورد علاقه هم تاجایی ک بشه. . همین

من خیلی دورم از خانواده و کسی ندارم، تازه الان بچم یکم خاب و خوراکش تنظیم شده و وابستگیش کم، بدتر از ...

ممنونم ازت آفرین ان شالله موفق بشی تو کارت 

ولی با وجود بچه کوچیک چطور این کارها رو انجام میدی 

پسر من به همه چی دست میزنه  نمیتونم جلوش این کارها رو انجام بدم  حتی کتاب رو هم از دستم میگیره 

جدیدا حساسیتش به موبایل کم شده قبلا موبایل هم خواب بود دست میگرفتم

ممنونم ازت آفرین ان شالله موفق بشی تو کارت  ولی با وجود بچه کوچیک چطور این کارها رو انجام میدی ...

بچه ها همه توی این سن همینن دیگه ما نمیتونیم ازشون توقع داشته باشیم ک دست ب سینه بشینن ی جا و لبخند بزنن مال منم شیطووووون و شروره بشدت ، عروسک سازی رو کلا وقتی خاب هست انجام میدم بمحض بیدار شدن تعطیل میکنم ، گاهی با باباشه گاهی بازی میکنه ولی بیشتر وقتی خابه کارامو انجام میدم، با بچه بازی میکنم خاک بازی، میزارمش تو باغچه گل و خاکی میشه ولی حال میکنه ازش کلی عکس و فیلم میگیرم ، اگه حالم خوب باشه کلی اواز میخونیم و جیغ و بدو بدوو داریم اهنگ گوش میدیم، شعر یادش میدم. . دلم میخاد اینجا بچه ام غمگین نباشه شاد باشه. . خلاصه میگذره