2777
2789
عنوان

خدایا چرا نگاهتو گرفتی ازم؟خانوما بیاید دارم دق میکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 47 پست
میشه راه بیخود نشون ندید؟؟؟! این چه کاریه

راهکارم اصلا  بیخود نیس جلو بعضی خانواده ها باید اینطور وایساد 

ولی استارتر از تو حرفمو پس میگیرم تازه فهمیدم ۱۷ سالته!!!!

فک کردم ۲۷ سالته😕

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
چرا اخهههه واسه چی دارید جدا میشید

بعد عقد تغییر کرد از دوست داشتن سو استفاده کرد محدودم کرد بد دل شد سرد شد اخلاقای بد پیدا کرد خسیس شد

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد عقد تغییر کرد از دوست داشتن سو استفاده کرد محدودم کرد بد دل شد سرد شد اخلاقای بد پیدا کرد خسیس ش ...

چند سال ازش شناخت داشتی

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

پدرت به نوعی  حق دارن ، شما با یک شخص ازدواج نمیکنی بلکه با تمام خانواده اش ازدواج میکنی....هر رفتار بد اونها تاثیر مستقیم توی زندگیتون داره

گفتین خانواده اش با اصالت نیستن ، میتونی دقیق تر بگی منظورت چیه از با اصالت نبودن ؟

موبایلمو زده شکونده این الان گوشی مامانمه...نمیتونم پنج شش سال باز صبر کنم و بدون رابطه باشم باهاش د ...

بدون رابطه یعنی چی!کاری نکن ک ی عمر پشیمون شی انقد احساساتی نباش

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
الهی اگر قراره باهم خوشبخت بشین بهم برسین. الهی آمین. اگر قراره بدبخت شین همون بهتر که بابات سد راه ...

بخدا قسم خودمم همینو میگم ولی دلم میخاد اگ قسمتمون بهم دیگ نیست حداقل ازش سرد بشم  متنفر شم و برم دنبال زندگیم ن اینکه با مخالفت بابام باشه و ی عمر حسرتشو بخورم..از عید تاحالا ک اومده خاستگاری همش التماس میکنم و دعا میکنم و قران میخونم اما وضعیتم هیچچچچچ فرقی نمیکنه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
راهکارم اصلا  بیخود نیس جلو بعضی خانواده ها باید اینطور وایساد  ولی استارتر از تو حرفمو پ ...

توجیه خوبی نیست 

پدرش دشمنش که نیست 

حتما دلیلی برا مخالفت داره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چند سال ازش شناخت داشتی

دو سال باهم دوست بودیم 

رفتیم تحقیق همه گفتن عالین 

خانوادش خوبن بد نیستن اخلاقای خوب داره سر به زیره کاریه اعتیاد نداره 

اما اینا لازمه ولی کافی نیس 

یک زندگی انقد وسیعه ک نمیشه با یه دوسش دارم تموم راهو بری 

مخصوصا تو ایران ک ازدواج یه بدبختیه طلاق ۱۰۰۰ تا

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
توجیه خوبی نیست  پدرش دشمنش که نیست  حتما دلیلی برا مخالفت داره

بعضی دلایل به شدت مسخرس یعنی چی اصالت ندارن اخه 

پدرت به نوعی  حق دارن ، شما با یک شخص ازدواج نمیکنی بلکه با تمام خانواده اش ازدواج میکنی....هر ...

مثلا گفتن ک پدر علی اخلاق نداره زیاد

یکی از عموهاش خلافکار بوده قبلا

ولی بقران قسم من چهارساااااله هیچیییی ازش ندیدم ن بددهنی ن بداخلاقی...خیلی صبور و مهربونه چهارساله ما انگاار واقعا زندگی کردیم چون همیشه و در همه حالت کنار هم بودیم و رابطمون اصلا در حد ی پیام ساده نبوده..منظورم اینکه ک کلی باهم بیرون رفتیم و از هم شناخت داریم

بابام مشکلش عموهاشه و اصالت خانوادگیشون

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
بعضی دلایل به شدت مسخرس یعنی چی اصالت ندارن اخه 

یعنی ممکنه تفاوت فرهنگی خیلی زیادی با خانواده ایشون داشته باشن که میشه مصیبت

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘