2777
2789
عنوان

سختی های زندگی من!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 51 پست

خلاصه زندگی ما شروع شد. توقعات عجیب و غریب شروع شد. فردای عروسی ساعت هشت صبح اومدن در خونمون که بریم واسه روز پدر هدیه بگیریم! نهار ظرف ها رو  بشوریم. واقعیتش هیچ وقت حس نکردم تازه عروسم. مادرشوهرم من رو تمام فاتحه ها میبرد همون ماه اول. یعنی جد و آباد های دورشون هم من باید تمام مراسماتشون رو میرفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرفتیم مسافرت من یادم رفته بود بابت روسری که ازش دو ساعت قرض گرفتم چون روسریم رو گم کرده بودم تشکر کنم ساعت دوازده شب به شوهرم زنگ زده که بهش بگو این چیزا زشته و ..... حالا یک هفته زحمتشون روی من بود و من در حال پذیرایی ازشون بودم!! و به خدا یادم رفته بود

خلاصه الان دوباره میخواهیم برگردیم کنار این خانوم . من دوستش ندارم. بچه ها واقعا دوستش ندارم. دست خودم نیست. نمیتونم ببخشمش. تموم لحظات زیبای زندگیم رو کوفتم کرده. نمیتونم فراموش کنم. نمیتونم ببخشم.

نمیخوام بجنگم و نمیخوام اجازه دخالت بدم.

اووووووف یه بار جوابشونو بده. یا شوهرتو رام خودت کن و یکم پرش کن تا جواب بده

شوهرم میگه ناراحتی هامون رو اما بعد مادرش میگه چی من ! کی ! کی ! و بعد برمیگرده با صدای بلند میگه شما صادق نیستین و شما ال و بل هستین!! 

من هیچ.وقت دوست ندارم داستان زندگی ادمی و بخونم که خودش  دوست بوده خودش انتخاب کرده

چون این ادم حق هیچ گونه اعتراضی نداره

اگه اصولی ازدواج میکردی 

هیچ وقتم.این دردسرا و نمیچشیدی

حالا که ازدواج کردی بجای اینکه تو گذشته باشی حال خوبی واسه خودت و خانوادت رقم.بزن....

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

با این ماجرا ها اون موقه همسایه ش شدی یعنی برات مهم نبوده و نزدیکش شدی الان  دیگه خیلی وقته گذشته برو ولییییی مث قبل نباش.سرسنگین باش زیاد پیششون نرو به حرفشون نباش .رویه ت و تغییر بده

همه ی زندگیتو که کوفتت کرد جوابشو بده بابا مگع میخواد چیکار کنه چه ادمای عقده ای واقعااا چه ادمای مزخرفی تو دنیا هستن من چقدر حرص خوردم وااای😤😤😤😤

بهترین نیستم اما خودمم