2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم گلم .فقط یه سوال دارم ..آز اسپرم رو فقط باید توآزمایشگاه بدن یا نه توخونه هم میشه؟چقدر وق ...

توخونه هم میشه و تا یربع بعد باس برسونی و در دمای بدن نگه داریش مثل زیر بغل تا برسونی.ولی تو ازمایشگاه خطا کمتره .ما ک رفتیم شوهرم رفت دسشویی انجام داد و نمونه هم همونجا گزاشت ی اقایی اومد ورداشت اول خجالت میکشید بعد رفتیم همه کارا با یه اقا بود

دخترم همه دنیامه🥰
توخونه هم میشه و تا یربع بعد باس برسونی و در دمای بدن نگه داریش مثل زیر بغل تا برسونی.ولی تو ازمایشگ ...

ای بابا چه سخته اینجوری ..شوهرم فک نکنم راضی بشه پس ..خودمم که خیلی زشته نمونه رو ببرم 😳

ای بابا چه سخته اینجوری ..شوهرم فک نکنم راضی بشه پس ..خودمم که خیلی زشته نمونه رو ببرم 😳

سخت نیس بری داخل ازمایشگاه مس ازمایش ادرار میره دسشویی جز اینکه آزمایشگاهای باروری ک اتاق مخصوص برای زوج ها دارن ک بدتر خجالت داره😂اقدامین؟

دخترم همه دنیامه🥰
سخت نیس بری داخل ازمایشگاه مس ازمایش ادرار میره دسشویی جز اینکه آزمایشگاهای باروری ک اتاق مخصوص برای ...

آره خب ولی ادرار و اون خیلی فرق داره خو😅😅

آره ماه چهارمم میخوام برم دکتر برام سونو بنویسه براشوهرمم آز

جدی؟ چه خوب فکر میکردم خیلی گرون باشه...انشالله که همسرت سالمه و مشکلی نداره..عصر یاشب تاپیک بزن بچه ...

باشه مرسی عزیزم من تازه راافتادم زیاد از سایت بلد نیستم تا رابیفتم...ایشالا ک مشکل نداشته باشه خودمم pcoهستم ولی شدید نیس

دخترم همه دنیامه🥰
آره خب ولی ادرار و اون خیلی فرق داره خو😅😅 آره ماه چهارمم میخوام برم دکتر برام سونو بنویسه براشوهر ...

اره حتما برو ایشالا که نتیجه میگیری و یه دخمل خوشگل خدا بهت هدیه میده

دخترم همه دنیامه🥰
باشه مرسی عزیزم من تازه راافتادم زیاد از سایت بلد نیستم تا رابیفتم...ایشالا ک مشکل نداشته باشه خودمم ...

فدات گلم خواهش میکنم...

خودت چطور فهمیدی باآزمایشم مشخص میشه؟ پریودات منظمه؟من آزمایشام خوب بود پریودامم منظمه تقریبا ..برا اطمینان میخوام بگم سونو بده بهم

فدات گلم خواهش میکنم... خودت چطور فهمیدی باآزمایشم مشخص میشه؟ پریودات منظمه؟من آزمایشام خوب بود پری ...

من ی ماه پریودنشدم درد داشتم رفتم دکتر خودش داخل مطب سونو انجام داد گفت پلی کیستیک هستی.ولی متفورمین میخورم و فقط همون ماه پریود نشدم ازماهای بعدش پریودام منظم بود تا برم دکتر دوباره ببینم چی میشه

دخترم همه دنیامه🥰