2777
2789

بچه‌ها اگه ران و سینه مرغ بریزیم خوشمزه تر میشه یا سینه مرغ و دنبه گوسفند بهتره؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سینه مرغ دنبه برا چی بزنی اخه

فقط سینه باشه خشک میشه

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
دنبه چی میگه این وسط😖😖🤢

میگن اگه فقط سینه باشه خشک میشه

من اون هفته واسه اولین بار درس کردم همسرم باورش نمیشد ک خودم درس کردم میگفت شاید از بیرون سفارش دادی😋😋 زعفرون زیاد بزن بهش

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من نصف سینه میزارم با دو تا رون

بافتش خشک نمیشه؟

فقط سینه مرغ دنبه برا چی بزنی اخه

واسه اينكه كوشت مرغ زخمته، يه ريزه دنبه كه بزني لطيفتر ميشه،اصلا طعم انجناني نميده،فقط لذيذتر ميشه،يكّم سير هم رنده كن بزن توش خوب ميشه،البتهككه ادويه جاتش سليقه ايه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.