2777
2789
عنوان

کسانی که خمس میدن بیان

197 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

یه سوالی داشتم، ما حدود ۳ تومن قرض داریم، مواد خوراکی داخل خونه هم سر انگشتی شاید ۵۰۰ هزار تومن بشه، به نظرتون خمسش رو باید بدیم؟

زنگ بزنید دفتر مرجعتون و بپرسید عزیزم 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هم ندارید فعلا پولی ک بخواید خمس بدید مراجعه کنید یا تماس بگیرید دفتر مرجعتون شرایط رو بگید بهتون زمان میدن برای دادن خمس یا میبخشن ب خودتون ولی حتما باید با اجازه مرجع باشه این تاخیر در پرداخت یا بخشیدن خمس پس حتما تماس بگیرید

خمس به اضافه مالی که تو سال مونده تعلق میگیره وقتی بدهی داری اول بدهی رو بدید هرچی موند میشه خمس رو داد

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
چجوری بایدبدیم؟الان ماک چیزی اضافه نمیادازسالمون که..تازه توخرج ماهمونم موندیم..شامل ماهم میشه ایا

اگه از درامدتون چیزی نمیمونه تا سال خمسیتون ک هیچی

ولی چیزایی ک تو خونه هست هم خمس داره مثل ماکارانی برنج گوشت حبوبات و... سر سال خمسی ک رسید اگر چیزی از این ها تو خونه بود باید خمسش رو داد

اینو ک میدونم، گفتم شاید کسی مطلع باشه مرجع رهبر هستن

بحث خمس باشرایط و اینا فرق داره عزیزدلم امکان داره ب یکی طبق شرایط مالی و...خمس ب یسری چیزا تعلق بگیره یا نگیره 

ولی کلیت اینه پولی که ب عنوان قرض دست کسی دارید اگر خمسش و ندادید باید بدید ومواد غذایی یا هرچیز اضافه دیگه ای قیمتش رو براورد کنید و خمسش رو بدید 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

باید خمس رو بدید.داشتن قرض مانع پرداخت نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چجوری بایدبدیم؟الان ماک چیزی اضافه نمیادازسالمون که..تازه توخرج ماهمونم موندیم..شامل ماهم میشه ایا

وظیفه شما اینه که یک سال خمسی مشخص کنید.اگر زمانی که سال خمسی رسید،مازاد بر مخارج سال داشتید باید خمسش رو بدید،حتی اگر هزار تومان باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....