2777
2789

شوهرم تحصیل کرده است منم تحصیل کردم

توی خانوادمون برای یه زوج اختلاف پیش اومد 

من گفتم باید فقط یه نفر وساطت کنه و نباید شلوغش کنن

شوهرم گفت یه مرد باید وساطت کنه و زنا احساساتین

گفتم اینهمه مساور روانشناس روانپزشک خانم داریم چرا واقعا اینطور فکر میکنی

الان تو یه تاپیک در مورد تایم ۳ماه و ده روز بعد از طلاق دیدم خود خانما نوشتن زنا احساساتین ممکنه بخوان دوباره به زندگی رجوع کنن

خب اگه بحث رجوعه باید شوهرشم این تایم عده رو نگه داره تا بتونه رجوع کنه بهش🤦‍♀

شما به عنوان یه خانم حس میکنید در تصمیمات منطقی زندگی ناتوانید؟

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ما هبجان ها احساساتمون خیلی دخیل هست البته نه اینکه هر مردی هم بتونه ولی به نظرم خانم ها بیش ز ا ...

خودت چی

نتونسی تو زندگی تصمیمات منطقی درستی بگیری

لایک نکنید🙂‍↔️

من فکر می کنم مغزشون یه جوری هستش خانما 

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻

احساساتین شدید..من خودم احساساتیم خیلی.برامسائل خودم البته...ولی برام پیش اومده تودعوایی ک بین منوشوهرم بوده بین باباومامانم بابام تصمیم بهتری گرفته..مامانم حقودادبه منوکلی گفت ال کن بل کن..ولی بابام یه جوردیگه حلش کرد.میدونی اون لحظه خانوماخیییلییی احساساتی میشن خصوصانزدیکای پریودیشون..ممکنه تصمیمای نادرست بگیرن..حتی همین دعوای ماهم بیشتراحساسی بود..که خداروشکرحل شد...

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست

خب اگه بخواهیم منطقی فکرکنیم خانم ها به علت خلقت ظریفشون احساساتشون بربقیه جوانب غلبه میکنه ولی این منکر این نیست که خانوملنمیتونن منطقی فکرکنند اتفاقا هرخانومی توشرایط مختلف فکرمبکنه ومنطقی ترین تصمیم رو میگیره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

نه اتفاقا توی زندگی ما؛ بیشتر تصمیماتی که به موفقیت میرسه رو من گرفتم 

اگه دست شوهرم بود که الان ما هیچی نداشتیم؛ خودش هم اعتراف می کنه

من همیشه به شوهرم میگم اگه من مرد بودم تو هم زن خیلی زندگی شیرین و موفق تری داشتیم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

این حرفا رو مردا دراوردن واسه زنها. همش کلیشه هست. زنها اگه احساساتی بودن زیر بار غصه سکته میکردن. در حالیکه تحقیقات نشون میده زنها خیلی بهتر موقعیت های احساسی رو کنترل میکنن

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.

توی جامعه حالا دیگه این حرف درست نیست 

چون شخصیت زن ها خیلی به مردها نزدیک شده

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
جدی؟؟

اره به خدا همین تاپیک های اینجا رو بخون

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻