2777
2789
عنوان

میخوان کادوم رو پس بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بده بره...ولی حتما به رو بیار ..منت کسی رو سرت نباشه از هر چیز بالاتره

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  

بگو اگه رسمتون اینه که کادو سر عقد مال دوماده الانم ببری مال ابجیت نمیشه دومادتون میبره دو روز دیگه برای خواهرش پس بهتره پیش خودمون بمونه 

البته شوخی کردم اینو نگو دعوا میشه

مادرش چیکاره اس؟   جرمش اینه دختر شوهر داده بی اجازه شما؟

نه خواستم بگم اگر خونه هستید من اون امانتی و بیارم بدم . سکه پیش من امنت بوده گویا خواستم ببینم کی تشریف دارید بیارم براتون .شاید یکم خجالت بکشن

وای چه رویی دارن اولا که کادوی عقد مال عروسه اینو همه میدونن بس که سبک گرفتی انقد پرو شدن ولی اون دبگه بیعرضگی شوهرته که پول کادو نداره میخواد سکه تورو بده به مادرشوهرت ربطی نداره

ببین سکه رو که پرت کن سرشون اگر واقعا داره سکه بخره ومیخواد اینو از شما بگیره که ...........

کلا یه تجدید نظر رو شوهرت بکن فقط بحث این سکه نیست حرکت گفتمان خیلی بده 

البته مام اینجوری کادو میدیم اگر دختر با ما نسبتی داشته باشه به دختر میدید اگر پسر به پسر

فقط لطف خدا