2777
2789

اولین سالگرد عقدمونه...میخوام یه خلوت داشته باشیم...و همسرمو سورپرایز کنم...نظر شما چیه؟  چیکار میشه کرد؟

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید همه برید بیرون من اخا مونو کار دارم

😂😂😂

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
برید هتل یا باغ ویلا ما رفتیم باغ 

میخوام سورپرایزی بشه... میشه هتلو به بهانه نمایشگاه داخلش رفت ینی؟

تو یه رستوران یا کافه یه میز با مخلفاتی که میخواهی رو رزرو کنید و سورپرایزتون رو انجام بدین

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
😂😂😂

تبریک🌸🌸

برید کافیشاپ و بعدشم شام و بعدشم خیلی خواستین تنها باشین برید هتل😝

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
برو یک رستوران یک میز رزرو کن بده برات تزئین کنند

جلو بقیه نمیتونم عشقولانه داشته باشم خب🙈🙈🙈

خونه هم ندارید بگم برید در قفل کنید    

آره والا...بی مکانی بیداد میکنه 😂🙈