2777
2789
عنوان

عروس های رو اعصاب

447 بازدید | 33 پست

خانوما چرا بعضیاتون انتظار دارین مادرشوهرتون همونطور ک با دخترش رفتار میکنه با شما رفتار کنه ولی خودتون همونطور ک مادرتون رو دوست دارین مادرشوهرتون رو دوست ندارین😐...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو همه خانواده ها مشکلی پیش میاد چ از طرف خانواده خانوم چ آقا سعی کنین موقه مشکلات یجوری رفتار کنین ک طرفتون ب وقتش تلافی نکنه...خودم ب این نتیجه رسیدم ک میگم🤦‍♀️

میدونی ما اول دوستشون داریم و با اونا مثل مادر خودمون رفتار میکنیم حداقل من که اینطوری بودم محبتم بی منت و بی توقع بود اما الان اصلا عروس سه سال پیش نیستم چون وقتی محبت کردم محبت ندیدم وقتی رو راست و صادق بودم چیزی جز دروغ و دو رویی ندیدم وقتی از ته دل خوبی کردم از پشت ضربه خوردم وقتی میرفتم کمک میکردم اما میاد اینجا حتی یه تعارفم‌ نمیزنه وقتی بی دلیل نخود هر آش میشه و تو چیزایی که بهش مربوط نیست دخالت میکنه وقتی بین من و دختر و پسرش فرق میذاره و و و و...

همه ی اینا باعث شد مادرشوهرمو که از مادرخودم بی اغراق بیشتر دوست داشتم دیگه دوست نداشته باشم و حتی ذره ای دیگه دلم براش نمیسوزه و نمیخوام عروس خوبی باشم.بسه هر چی خوب بودم و سو استفاده کردن مدتیه شدم ایینه مقابل مثل خودشون رفتارشون دیدنیه نمیتونن تحمل کنن ادمی مثل خودشونو.ولی اینی که الان هستمو بیشتر دوست دارم مقتدر و با اعتماد به نفس😊

کاربر جدید نیستم فقط کاربری قبلیم‌ لو رفته😂الکی مثلا من آنجلینا جولیم😎

آقامابه تفاهم رسیدیم نه من اندازه مامانم دوسشددارم نه انتظاردارم منومث دختراش دوس داشته باشه،ولی یکم زشته جلومن بااونا مهربون باشه و پچ پچ کنه همین،امشبم شوهرم لوش دادکه گفته نبرش خونه باباش پسرتویه بلایی سرش میارن😳😳😳😒😒😥چقد بدم اومد ازحرفش خدایی توهمه تاپیکای مادرشوهری ازش خوب گفتم ولی دیگه هیچوقت مث قبلنانیس برام،گفتم چقددوروئه،شوهرم گفت خیـــــــــــــلی😒😔

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

درستش هم همینه نباید تفاوت قائل بشه

مادر شوهرم خیلی خانم خوبیه واقعا دوستش دارم خیلی هم برامون زحمت کشیده ولی...ولی سر سفره اونقدر که داماد و دخترش رو تحویل میگیره منو تحویل نمی گیره اگه یه بار به من تعارف کنه ده بار به اونا تعارف میکنه

مسلما هرکسی دختر و پسرش رو بیشتر از عروس و داماد دوست داره ولی این تفاوت دوست داشتن رو نباید تو رفتارش بیاره 

ی تاپیک دیدم چکار کنیم همسرمون طرف خانوادش نره😕

بعضیا حق دارن خب.الان منم دنبال همین مسئله ام یک ماه پیش واسه اولین بار تو کل سه سال با شوهرم قهر کردم رفتم خونه پدرم.مادرشوهر محترم بو برده بود بجای اینکه میانه بگیره بزرگتری کنه فرت و فرت استوری و پروفایل میذاشت که کسی که تورو ترک کرده حتی اگه برگرده بازم میره و عکسایی با این مضامین حتی همسرم اومد دنبالم تو ماشین زنگ زد گفت خاک تو سرت دلت طاقت نکرد رفتی اوردیش؟یا حتی شوهرم با تعجب پیاماییو که براش فرستاده بودو نشونم داد که نوشته بود زن همیشه هست اما مادر تکرار نشدنیست😐😑

کاربر جدید نیستم فقط کاربری قبلیم‌ لو رفته😂الکی مثلا من آنجلینا جولیم😎

خوبیم مشکلی نداریم باهم  فقط یکبار واسه گله پسرش باهاش تماس گرفتم  انقد  چیزیم گفت که دیگه من یادم رفت براچی زنگ زده بودم 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه