2777
2789
عنوان

خَخ...

317 بازدید | 76 پست

گفتم میون این همه خیانت و مادرشوهرو اینا شاااید شاید بتونم یه کم دلتونو شاد کنم....امروزم دو تا دختر دایی هامو که قبلنم گفتم میان پیشم میمونن اوردم اینجا...یکیشون داره ۳ سالش کامل میشه یکیشونم ۶ سالشه

اون کوچولوعه امروز هی بهم میگفت خَخ میخوام منم میگم زهرا چی میخوای درست بگو آجی بفهمه باز گفت خَخ میخوام و به سینک اشاره میکرد 

بعد یک ساعت کلنجار فهمیدم بچمون یخ میخواد😐و بخاطر این به سینک اشاره میکرد که مامانش قالبو از سینک پر میکرده فکر...خلاصه برای بچه هاتون یه دایره لغت درست کنین😐من نمیفهممشون😂اخه مهمون داشتیم بچشون میومد تو اشپز خونه و سمت گاز میرفت و میگفت فش فش میخوام منم که باهوش فکر میکردم اتیشو میگه هی بهش میگفتم نه خطر ناکه و جیزه اخر سر مامانش گفت چون از کابینت بغل گاز بهش کشمش میدم هی به گاز اشاره میکنه...😂😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دایی منم چای رو که دید هی میگفت جاجه جاجه ‌ 

هی میگفتم خدایا این چی میگه. نگو داییم که تشنه میشه چایی رو توکاسه بزرگ میخوره اینم وقتی به باباش تو استکان چایی بردم داد میزده که تو کاسه واسش بیار 

هیچ  

خخخخخخخخخ😄

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

فش فش موخام😪

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

عزیزممم😍پسر خاله من خیلی گوگولی حدود یکسالو نیمشه. یبار تاتی کنان اومدم سمتم. من نشسته بودم رو مبل زانومو گرفت و نگام می‌کرد. گفتم جانم عزیزم. یهو با یه صدای خیلی بم گفت بخًل😂میخواست بیاد بغلم. من اصن نمیدونستم این بچه میتونه حرف بزنه🤣🤣🤣کف کردم.

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨