2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاید☺️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 112 پست

اگه دوست دارین بیایین اینجا همو گم نکنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2910995/دورهمی-مامان-های-98?postId=102236988

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید اسی من باردارم، با شوهرم رفتیم پیاده روی ،از کنار یه خانم و آقا رد شدیم که بوی عطر بدی ...

سیب گلاب یا لیمو بگیر دستت مدام بو کن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من هفته چهارده هستم

هفت کیلو کم کردم

جفتم پایینه استراحت مطلق😟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلام ببخشید اسی من باردارم، با شوهرم رفتیم پیاده روی ،از کنار یه خانم و آقا رد شدیم که بوی عطر بدی ...

استامینوفن ساده بهور دوش بگیر عزیرم

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
سیب گلاب یا لیمو بگیر دستت مدام بو کن 

ندارم هیچ کدوم 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

هفته ۳۷ ام پنج کیلو اضافه کردم خداروشکربارداریم عالی بود کاش زایمانم هم راحت باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۲۴هفته دارم میشم..۳کیلوزیادشدم.بارداری سختی دارم هفته ای یدونه امپول میزنم😣

اخی چه امپولی؟؟؟ 

منم از اول شیاف گذاشتم

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️