2777
2789
عنوان

با چه دعا یا ختمی

115 بازدید | 20 پست

با چه دعا یا ختمی ازدواج کردین خودتون؟

فقط اونایی بگن که تجربه کردن

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه چی دوستان کمککککک

من خودم برا ازدواج ک ن 

ولی برا گرفتن مدرکم نماز غفیله خوندم 

شماهم بخون برا منم دعا کن اسمم زینب و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن  

سلام شما تو ی تاپیکتون گفتید استخاره گرفتید و درست دراومده میش لطف کنید برامنم بگیرید خیییلیییی سردر ...

سلام بد اومد 

صفحه ۳۸۳ آیه اول از اول صفحه

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕
سلام شما تو ی تاپیکتون گفتید استخاره گرفتید و درست دراومده میش لطف کنید برامنم بگیرید خیییلیییی سردر ...

برای چه موضوعی میخواستین؟

من خودمم گرفتم زده بود ب هیچ وجه انجام نده .. مرسییی از شما و وقتی ک گذاشتی دوست عزیز ✨🌹

خواهش میکنم 

آره من استخاره بگیریم همیشه درسته

هر جا میمونم استخاره میکنم راه درستو نشون میده حتی یه موردم نبوده که بعد از عمل به استخاره پشیمون شم

انتخاب رشته .. کنکور

ولی یادت نره مشورت مهم ترین چیزه ...در آخر اگه واقعا نمیدونستی چیکار باید کنی استخاره بگیر..

خواهش میکنم آره من استخاره بگیریم همیشه درستههر جا میمونم استخاره میکنم راه درستو نشون میده حتی یه م ...

ببینید الان من یسری رشته نوشتم خودم دوسدارم یسال دگ بخونم خونوادم اصرارررررر ک نه امسال دگه برو ..‌ نیتم این بود ک پرستاری تعهدی برم یا نه .. ک البته خودم دوسش ندارم .. ک گفتید نباید برمو بد اومده