2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاید☺️☺️

699 بازدید | 112 پست

دوستان هفته ی چندمین؟؟؟ 

چند کیلو وزن اضافه کردید؟؟؟؟ 

کلا بارداری خوبی داشتید؟؟؟ 

من هفته ی ۲۲ هستم ۶۰۰-۸۰۰ گرم اضافه کردم کلا🤔🤔

یکم نگرانم البته سونوها همه اوکی بود 

شما هم از خودتون بگید ☺️

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

ببخشید اسی

من باردارم، با شوهرم رفتیم پیاده روی ،از کنار یه خانم و آقا رد شدیم که بوی عطر بدی میدادن، سر درد شدیدی شدم،حالت تهوع دارم

کله ام داره منفجر میشه  چیکار کنم

بوی عطرشون شبیه بوی اکسیدان بود، احساس میکنم بوش هنوزم میاد  

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

شونزده هفته و دو روز سه کیلو تا الان کم کردم چهارشنبه آمینوسنتز شدم استراحت مطلقم منتظر جوابشم شاید این استراحت کمک کنه یکم وزن بگیرم   

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من هفته ٣٧ هستم. اينجور كه شما گفتي من ديگه روم نميشه بگم🙈 من ٢٠ كيلو اضافه كردم و الان ٨٠ ام.

خدا رو شكر بارداري خوبي داشتم تا به اينجا. البته آدم هميشه سختي ها رو زود فراموش مي كنه يا من اينجوري ام نمي دونم. چون اوايلش حالت تهوع و بالا آوردناش واقعا اذيتم كرد.