2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل شما چیه؟

پلی کیستیکم با قرص وآمپول اندازه فولیکولام خوب میشه ها ولی جواب نگرفتم تا حالا 😭😭😭هی میگم انشالله ماه بعد ولی بازم😢😢😢آی یو آیم میترسم برم میگم اگه اونم نتیجه نده نا امید میشم

پس روش iui انشالله نتیجه مثبت میده برای شما...من خودم شنبه هفته پیش انجام دادم‌منتظر نتیجه هستم

ای جانم عزیزم انشالله ک مامان شدی پیشاپیش بهت تبریک میگم،یکم توضیح میدی مشکلت چی بود چن وقت اقدام بودی هزینه ات چقد شد و ...

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
پلی کیستیکم با قرص وآمپول اندازه فولیکولام خوب میشه ها ولی جواب نگرفتم تا حالا 😭😭😭هی میگم انشالله ...

توکل به خدا کن و انجام بده...اینجوری زمان رو از دست میدی...خیلیا با این روش نتیجه گرفتن عزیزم

ای جانم عزیزم انشالله ک مامان شدی پیشاپیش بهت تبریک میگم،یکم توضیح میدی مشکلت چی بود چن وقت اقدام بو ...

ممنون عزیزم هرچی خدا بخواد....من ۱۱ ساله تو اقدامم😂😂ولی خوب خدا نخواسته...یکبار بارداری طبیعی داشتم ولی پوچ بود و سقط شد...نازایی ناشناخته دارم و چندبار دکتر عوض کردم...از اوایل تیر رفتم بیمارستان مادر و کودک شیراز که برام ای یو ای تجویز کردن