2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم برای جای جوش صورتش و چروک های ریز میکرونیدلینگ انجام داد خیلی خوب شدش . من که خودم خواهرمه با ...

منم تعریف دکتر فخیم را زیاد شنیدم خواستم بپرسم ایشون اینستا دارن بتونم نمونه کارهای تزریق ژل را ببینم میخوام برای تزریق ژل برم پیششون . تو راضی بودی رفتی من یکم میترسیدم خواستم مطمئن بشم بعد برم

منم تعریف دکتر فخیم را زیاد شنیدم خواستم بپرسم ایشون اینستا دارن بتونم نمونه کارهای تزریق ژل را ببین ...

اره عزیزم من که راضی از کارشون. اره اینستا هم دارن . اینم لینک اینستا دکتر فخیم میتونی بری نمونه کارهاشونو ببینی 

https://www.instagram.com/drtannazfakhim/

اره عزیزم من که راضی از کارشون. اره اینستا هم دارن . اینم لینک اینستا دکتر فخیم میتونی بری نمونه کار ...

من نمونه کارهای دکتر فخیم رو دیدم واقعا کارهاش خیلی خوبه و بی عیب و ایراده . خیلی ازش تعریف می کنن فقط یه ایراد داره اینه که سرش خیلی شلوغه

اره عزیزم من که راضی از کارشون. اره اینستا هم دارن . اینم لینک اینستا دکتر فخیم میتونی بری نمونه کار ...

چقدر خوبه که آدرس پیج دکتر فخیم رو گذاشتی من میخواستم برم برای تزریق ژل پیشش ولی دودل بودم و می ترسیدم که نکنه خراب بشه ولی کارهاشو دیدم خیلی خوب بودش شما هم که راضی بودی خیالم راحت شد میرم پیشش ممنونم ازت 

من برای جای جوش هام دکتر پوست های زیادی رفتم ولی اصلا هیچ کدوم فایده نداشت یعنی فقط تا زمانی پوستم خوب بودش که دارو می خوردم ولی همین که نمی خوردم بدتر می شد پوستم خیلی راه ها رو رفتم ولی هیچ کدوم اصلا خوب نبود با کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر جاوید حسینی با چند جلسه واقعا کاری کرد جوشام و جای جوشام خوب بشه

من خیلی کارشو قبول دارم