[QUOTE=102218068]موعد منظورم زمانیه که باید پریود شیم.و ماها که منتظریم توقع داریم نشیم تا بی بی چک بزنسم و مثبت بشه ...[/QUOTEسینه ها سفت میشنتغییرمیکنن
من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .
دقیقا منو شوهرمم همین.من که همش تو فکرشم روزام نمیگذره
منم نشستم تو خونه همش منتظر موعدم بعد که پری میاد همه چی خراب میشه احساس افسردگی بدی پیدا کردم
من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .
درکت میکنم بدتر از همه وقتیه ک خانواده ات منتظرن و با گفتن اینکه پ شدی ی نگاه ک پراز غمه دلتو چنگ میزنه بغضتو قورت میدیو میگی امیدواری ک به زودی میاد اما فقط خودتو خدا میدونه ک اون لحظه چقد میشکنی هییییی
کاش این روزا برای هممون زود بگذره و به ارامش برسیم
خدا هیچ کس و منتظر نذاره