2777
2789
عنوان

کیا نزدیک موعدشونه؟بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 63 پست
من با چهار روز  تاخیر ..چقدر امیدوار بودم ک معجزه شده امروز پریود شدم 😥

آدم اونقد دلش میشکنه و حس خفگی پیدا میکنه ک قابل درک نیس امیدوارم هیشکی انتظارش با نا امیدی همراه نشه

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند نفرو تو اطرافیانم دیدم وقت موعدشون سرما خوردن و باردار بودن توکل به خدا 😍

واییی خدا ازدهنت بشنوه😍 یعنی میشه بعد از این همه انتطار مامان بشم😢

ان شاءالله همه منتظرا به زودی دلشون شاد بشه ومامان بشن😍

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
واییی خدا ازدهنت بشنوه😍 یعنی میشه بعد از این همه انتطار مامان بشم😢 ان شاءالله همه منتظرا به زودی ...

انشاالله عزیزم

چند وقته منتظری؟

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

چقدر منتظر نی نی زیاد شده 

منو شوهرم که افسردگی گرفتیم 

انگار همه انگیزمون برا زندگی شده بچه 

خیلی بده خیلی 😥😥😥

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
دقیقا منو شوهرمم همین.من که همش تو فکرشم روزام نمیگذره

منم نشستم تو خونه همش منتظر موعدم بعد که پری میاد همه چی خراب میشه احساس افسردگی بدی پیدا کردم 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
الهی امین .. اره امروز اینقدر گریه کردم ک سرم و چشام درد میکنه 

درکت میکنم بدتر از همه وقتیه ک خانواده ات منتظرن و با گفتن اینکه پ شدی ی نگاه ک پراز غمه دلتو چنگ میزنه بغضتو قورت میدیو میگی امیدواری ک به زودی میاد اما فقط خودتو خدا میدونه ک اون لحظه چقد میشکنی هییییی

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه

کاش این روزا برای هممون زود بگذره و به ارامش برسیم 

خدا هیچ کس و منتظر نذاره