2777
2789
عنوان

کیا نزدیک موعدشونه؟بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 63 پست
درکت میکنم بدتر از همه وقتیه ک خانواده ات منتظرن و با گفتن اینکه پ شدی ی نگاه ک پراز غمه دلتو چنگ می ...

یعنی به غیر ازشوهرت بقیه هم میدونن تو اقدامی؟

وای خیلی سخته این جوری چون اونا هم منتظرن هرماه😯

خیلی استرس آدم زیاد میشه

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ... 😭

منم اشکام سرازیره اما غصه نخور آجی من میدونم ک خداخیلی خیلی بزرگه و منتظره تو یه فرصت خوب فندق ما رو هم بیاره تو دلمون فقط باید بهش توکل کنیم و صبرو تمرین کنیم باید قوی باشیم باید ثابت کنیم ک لیاقت مادر شدنو داریم 

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه
یعنی به غیر ازشوهرت بقیه هم میدونن تو اقدامی؟ وای خیلی سخته این جوری چون اونا هم منتظرن هرماه😯 خی ...

آره خانواده ی خودم میدونن خییلیییییی سخته مخصوصا وقتی خودت داغونی و داری به اونا امیدواری میدی 

منم اشکام سرازیره اما غصه نخور آجی من میدونم ک خداخیلی خیلی بزرگه و منتظره تو یه فرصت خوب فندق ما رو ...

لیاقت؟؟چرا مارو فقط لایق نمیدونه ؟اونایی ک بچه میارن میندازنش تو سطل اشغال .لایقن؟اونایی ک بچشون رو نمیخان و هزار جور ازار میدن لایقن؟

یکی بهم گفت خدا خرو شناخت شاخ نداد  خدا تورو شناخت ک بچه نداد ....یکی گفت بچه دیدی سلامم برسون .. یکی گفت با این اخلاقش خدا بهش بچه نمیده .. یکی گفت حیف دعایی ک‌تو حرم امام رضا برات کردم .. یکی گفت دلم سوخت برا این اون بچم سقط شد ....خدا اینارو نمیشنوه ؟نمیبینه ؟؟مگه چیکار کردم ک لایقش نیستم ؟لایق این همه توهین و تحقیرم ؟؟؟خدااااااا

لیاقت؟؟چرا مارو فقط لایق نمیدونه ؟اونایی ک بچه میارن میندازنش تو سطل اشغال .لایقن؟اونایی ک بچشون رو ...

اینجوری نگو تو هر جور ک باشی بازم آدما حرف خودشونو میزنن بسپار به خدا وقتش ک برسه آرزوهامون براورده میشه مطمئن باش خدا بیشتر از هر کس دیگه ای مارو دوست داره هدف فقط بچه دادن نیس گلم ما بچه ی سالم صالح میخوایم پس توکل و اعتماد کنیم به خودش اینجوری بهتره هر چند دلمون میشکنه هرچند غصه کلافمون میکنه هرچند انتظار روحمونو میشکنه اما تو دلمون میدونیم ک خدارو داریم و اون به فکرمونه و ما عزیزشیم

منم ۳ ساله منتظرم التماس دعا.موعدمم ۹ شهریوره.اون ماه نشدم ۹ مرداد فقط لک داشتم یه روز و بعدشم بیبی کلا منفی بود منتظر موندم الانم ۶ روز به موعدم مونده دوباره

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
چه جالبه چقدر بچه دوست دارین             الان به من بگن باردارهست ...

چون فکر میکردیم خیلی برامون راحت و در دسترسه اما هرچی پیش میریم میبینیم دورو دورتر میشه و هیچ کس هیچ کاری از دستش بر نمیاد تا خود خدا نخواد 

نهایت استیصال و حقارت و عجز تو بچه اوردن برا انسان وقتی هر چی تلاش میکنه و نمیشه و خورد میشه نابود میشه افسرده میشه 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
چون فکر میکردیم خیلی برامون راحت و در دسترسه اما هرچی پیش میریم میبینیم دورو دورتر میشه و هیچ کس هیچ ...

به موقعه اش بچه دارهم میشید نه خدا بخیل هست و نه شما و همسرتون پیر و فرتوت علم هم روز به روز داره پیشرفت می کنه زیاد بهش فکر نکنید. حدیت داریم به هرچی فکر کنید زیاد ازتون دور تر میشه 

ای جان😍 خدا نی نیتو حفظ کنه به سلاپتی زایمان کنی عزیزم میشه برا منم دعا کنی همچین لحظه ای رو حس کن ...

به امید خدا چند ماه دیگه یه تاپیک میزنید که خانم هایی که موعد زایمانشون هست بیایید بهم دلگرمی بدیم و همتون عکس کوچولوهای خوشگلتون رو میزارید و ما هم کیف میکنیم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘