پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه ببخشيد ميشه يكم در مورد جذباتون بگين لطفا اين كه بعد چ مدت جذب داشتين☺️و كلا ...
بله
من البته ماه دومم هنوز
ولی خوب قبلش با ویس های رایگانشم خیلی جذب داشتم
بزرگترینش ک برای همین رفتم سراغ جذب عمل بینیم بود که شوهرم بشدت مخالفش بود یعنی اصلا حتی یه درصدم امید نداشتم بشه ولی توی چندماه جذبش کردم و جالبه ماه اول دوره جذبش کردم بلاخره
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
واقعاااااا؟؟؟ چه تاثیری داشته ؟ چی رو جذب کردین ... میشه یه مثال بزنین...
توی تاپیکم کم و بیش گفتم
ولی جذب خیلی رو ارامشم تاثبر داشت خیلی راضی ترم از زندگیم و احساس خوشبختی میکنم و اینکه احساس میکنم زندگیم دست خودمه و همه چی رو میتونم ب دست بیارم اگ بیشتر رو فکر و ارتعاشاتم کار کنم
چه قدر عالي به اميد جذب هاي زياد و جذاب براي شما👌 مرسي گفتين☺️😍 در ضمن مبارك باشه😊
ممنون اون روز که وارد جذب شدم هدف مهم و اولم همین بود بااین حال فکر میکردم محاله اما شد😍
با خرید دوره وارد کانال اصلیش میشی کانال های دیگه توسط شاگرداش اداره میشه