2777
2789
عنوان

قانون جذب☘️امير شريفي🌻

253 بازدید | 25 پست

سلام.بچه ها از قانون جذب زياد به من رسيده خير و بركتش☘️☘️نگيد كلاس نميخواد!تا ب حال جذب داشتم.ولي دلم كلاس منسجم ميخواد

لطفا اگه كسي كلاس ايشونو شركت كرده بگه نظرشو.

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

من شرکت کردم خیلی عالیه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شرکت کردم خیلی عالیه

عه ببخشيد ميشه  يكم در مورد جذباتون بگين لطفا  

اين كه بعد چ مدت جذب داشتين☺️و كلا تاثيرش تو زندگيتون

عه ببخشيد ميشه  يكم در مورد جذباتون بگين لطفا     اين كه بعد چ مدت جذب داشتين☺️و كلا ...

بله

من البته ماه دومم هنوز

ولی خوب قبلش با ویس های رایگانشم خیلی جذب داشتم 

بزرگترینش ک برای همین رفتم سراغ جذب عمل بینیم بود که شوهرم بشدت مخالفش بود یعنی اصلا حتی یه درصدم امید نداشتم بشه ولی توی چندماه جذبش کردم و جالبه ماه اول دوره جذبش کردم بلاخره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بله من البته ماه دومم هنوز ولی خوب قبلش با ویس های رایگانشم خیلی جذب داشتم  بزرگترینش ک برای ...

ویس رایگان رو از کجا دانلود کنم؟؟

تو هوایی، که برای یک نفس خودمو از تو جدا نمیکنم... تو برای من خود غرورمی،من غرورمو رها نمی کنم      
واقعاااااا؟؟؟ چه تاثیری داشته ؟ چی رو جذب کردین ... میشه یه مثال بزنین...

توی تاپیکم کم و بیش گفتم 

ولی جذب خیلی رو ارامشم تاثبر داشت خیلی راضی ترم از زندگیم و احساس خوشبختی میکنم و اینکه احساس میکنم زندگیم دست خودمه و همه چی رو میتونم ب دست بیارم اگ بیشتر رو فکر و ارتعاشاتم کار کنم

بله من البته ماه دومم هنوز ولی خوب قبلش با ویس های رایگانشم خیلی جذب داشتم  بزرگترینش ک برای ...

چه قدر عالي به اميد جذب هاي زياد و جذاب براي شما👌

مرسي گفتين☺️😍

در ضمن مبارك باشه😊

ویس رایگان رو از کجا دانلود کنم؟؟

توی کانالش

کانال زیاد داره البته

بزن پرورش افکار میان بالا

چه قدر عالي به اميد جذب هاي زياد و جذاب براي شما👌 مرسي گفتين☺️😍 در ضمن مبارك باشه😊

ممنون اون روز که وارد جذب شدم هدف مهم و اولم همین بود بااین حال فکر میکردم محاله اما شد😍

با خرید دوره وارد کانال اصلیش میشی کانال های دیگه توسط شاگرداش اداره میشه 

ممنون اون روز که وارد جذب شدم هدف مهم و اولم همین بود بااین حال فکر میکردم محاله اما شد😍

خدا رو شكر☺️