2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سوال دارم روم نمیشه بپرسم 🙄 شما بگین بپرس😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

من انجام دادم بدن با بدن فرق داره میزان هورمونا فرق میکنه درجه تیرگی پوست نوع مو ها فرق دارن نوع دستگاه لیزر و کسی که انجام میده منظورم دکترس فرق میکنه پس نتیجه ها هم فرق میکنن من سه چهار جلسه اول خیلی راضی بودم ولی الان حس میکنم تاثیر زیادی نمیذاره البته خالی از لطف نیس بگم من راضی بودم چون نازک شده موها ولی تو تعداد موها شاید 60  70 درصد موها درمیان البته من یکم هورمون مردانه م زیاده 

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
چند جلسه رفتيد؟ واقعا اصلا موها درنيومده يا بصورت كرك مانند درمياد؟

مال من مو درمیاد نمیشه گفت کرک

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
تو این سه سال دیگه نرفتی؟

در اصل سه سال پيش شروع كردم دو ساله تموم كردم ديگه هم نرفتم اما بايد هر شش ماه شا رژ اش ميكردم كه من از تنبلي نرفتم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شما مگه تا حالا پيش پزشك زنان نرفتين براي معاينه ؟؟ اينم ي نوع كار درمانيه دگه بعدشم عينك دارين نميب ...

پزشک زنان ب زور دوبار تو عمرم رفتم خخخخخ

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
چند جلسه رفتيد؟ واقعا اصلا موها درنيومده يا بصورت كرك مانند درمياد؟

هشت جلسه رفتم موهاي قسمت بيكيني كامل رفت اما خط باس ن تكو توك همچنان درمياد كه گفت چند جلسه بايد بيشتر بياي منم نرفتم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم