2777
2789
عنوان

روزنوشت هاي يك زن سي ساله (٢)

183 بازدید | 9 پست

قهريم. بعد از سالها نخستين بار است كه صبح بخير و شب بخير هم نمي گوييم. دورِ دور. نه داد و فريادي، نه حرف سردي، نه توهين و بي احترامي اي، فقط قهريم. بر سر مسئله اي شايد بي اهميت كه با "چشم" گفتن من يا "چشم پوشي" او به اين هفت روز تلخ نمي كشيد. نه من چشم گفتم و نه او چشم پوشيد. انگار هر كسي بايد تا جايي كه جان داشت سر را بيرون از آب نگه مي داشت تا ديگري نتواند خفه اش كند.

صداي دعواي زن و شوهر همسايه ساعتهاست كه لاينقطع  به گوشم مي رسد. از ديشب كه از سفر آمده اند فحش و فضيحت قطع نشده. ما اما اين طور نيستيم. حداقل هنوز. هرگز هيچ كس متوجه نمي شود چه چيزي بينمان است و دلهايمان چن سال نوري فاصله گرفته اند. مي ترسم از اين كه سكوت ما هم روزي داستان شود براي در و همسايه.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخرش چی شد

داستان نيس.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
خودتی؟

اوهوم. روزنوشته.

خب ادامه بده

چي رو؟ داستان نيس عزيزم. روزنوشته