2777
2789
عنوان

دکتر بردن دختر برا ب.ک.ا.ر.ت

701 بازدید | 51 پست

خانما من عقدم بعد با شوهرم رابطه داشتیم نگید چرا و فلان چون ما 10 سال دوست بودیم یک سال نامزد دگ دلیل نمیدیدم بخوام منتظر بمونم برا انجام ندادن رابطه

بعد این هیچی مادرم هم به من هم به شوهرم گفته نباید کاری کنید من یک شب قبل عروسی میبرم دخرمو دکتر اگه دختر نباشه عروسی و بهم میزنم؟

اخه عقلانی این حرف حالا گیریم ک بهم بزنی رسواییش برا خودته هر چی هست شوهرمه حالا چه فرقی داره

اصلا نمیفهممش خیلیم بهم برخورده چ کار کنم؟

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد نکردین؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

مادر منم همینو بهم گفت ما سه روز بعد از عقد تموم کردیم

مامانم یه 3 هفته به عروسیم برد منو دکتر شوهرم با دکتره قبلشصحبت کرد شناسنامه هامونو نشون داد دکتره به مامانم گفت که دخترم😂

تازه نگو حامله بودم اون موقع

هیچی، بهترین کار اینه که زودتر عروسی بگیرید و مادرتون رو منصرف کنید از اینکار و شماباهاش نرید دکتر، و خب میتونید باهمسرتون خودتون برید دکتر به مادرتون نگید، ممکنه پرده ارتجاعی اینا باشه آسیب ندیده باشه

ولی خب بااینکه الان رسما زن و شوهر هستین به نظر من زیاد نامزد نمونین ممکنه مشکلی پیش بیاد