2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل نوره است فرقی نداره با اب گرم مثل خمیر کن زیاد نمونه که میسوزونه .ضد سرطانه وعالیه به جای اون شی ...

سلام

ببخشید کاردک هم داره؟

من مارک تیزبر خریدم،کاردک نداره،سختمه تمیزکردنش،چی استفاده کنم بجای کاردک؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
سلام ببخشید کاردک هم داره؟ من مارک تیزبر خریدم،کاردک نداره،سختمه تمیزکردنش،چی استفاده کنم بجای کار ...

اینی ک من گرفتم کاردک نداره من زیر اب میگیرم با دست میشورم بعدش لیف میکشم

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

عکسشو میفرستین؟و روش استفاده اش

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

خانومایی ک همیشه موبر استفاده میکنین

اگ بخایی برا سری بعد استفاده کنین

رشد موهاتون چقد میشه؟

وقتی ک تازه از ریشه دراومده هم میزنین؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

منم کیسه میکشم ولی خوب ازبین نمیبره

ده تومن ولی بسته ایم داره اونا به صرفه تره

اهان

میگن بوی بدی داره اره؟