2777
2789
عنوان

عمل پی آر کی چشم

356 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

دکتر برای من برای سه شنبه صبح نوبت عمل پی آر کی داده

من خیلی میترسم کسی انجام داده؟

در حین عمل اون چیزی که میبرن توی چشم رو میبینم؟

کلا چطوریه میشه بگین؟  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 88 انجام دادم همون لیزیکه ولی پیشرفته تر خیالت راحت عمل سختی نیست

بابا بزرگ مهربونم دلم برات یه ذره شده. دلم واسه قصه هات واسه اون تن صدات تنگ شده. بابا بزرگ قشنگم واسه بقلت واسه اون  ته ریش سوزنیت دلم یه عالمه تنگ شده.دلم واسه اون حس آرامشی که وقتی موهامو می‌بافتی تنگ شده. میشه یه صلوات واسه شادی روح بابابزرگم بفرستید ده ساله بی قرارشم نیست پیشمون
من سال 88 انجام دادم همون لیزیکه ولی پیشرفته تر خیالت راحت عمل سختی نیست

اون ماسماسکی که میبرن توی چشم رو میبینم؟

اخه من خیلی حساسم تنگی نفس میگیرم   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

از شر عینک راحت میشی 

بابا بزرگ مهربونم دلم برات یه ذره شده. دلم واسه قصه هات واسه اون تن صدات تنگ شده. بابا بزرگ قشنگم واسه بقلت واسه اون  ته ریش سوزنیت دلم یه عالمه تنگ شده.دلم واسه اون حس آرامشی که وقتی موهامو می‌بافتی تنگ شده. میشه یه صلوات واسه شادی روح بابابزرگم بفرستید ده ساله بی قرارشم نیست پیشمون
اون ماسماسکی که میبرن توی چشم رو میبینم؟ اخه من خیلی حساسم تنگی نفس میگیرم    

راستش چیزی تو چشم نمی‌برند با قطره بی حسی بی حس میشه 

راستش چیزی تو چشم نمی‌برند با قطره بی حسی بی حس میشه 

آخیش میترسیدم 😍😍

سلام عمل کردی چشمتو؟؟؟؟ چطور بود؟؟ سخت بود؟

سلام عزیزم

اره سه شنبه دو هفته پیش عمل کردم

دکترم خیلی خوب بود و فقط روز اول چشمام درد میکرد بعد دیگه مرتب قطره استفاده کردم شنبه هم باید لنز پانسمانم رو بردارم 

باز هم سوالی داری بپرس😊

سلام عزیزم اره سه شنبه دو هفته پیش عمل کردم دکترم خیلی خوب بود و فقط روز اول چشمام درد میکرد بعد د ...

خداروشکر

مبارکت باشه عزیزم😉

در حین عمل درد نداشتی؟

وقتی عمل تمام شد دیدت چطور بود؟

ممنونم

خودت رو دوست داشته باش❤
خداروشکر مبارکت باشه عزیزم😉 در حین عمل درد نداشتی؟ وقتی عمل تمام شد دیدت چطور بود؟ ممنونم

در حین عمل نه چون چشم رو بی حس میکنن

منم فقط شب اول درد داشتم بعد که دیگه قطره ها رو ریختم درد نداشتم

تاری چشم که الان چون لنز پانسمان دارم تار میبینم ولی این شفاف شدن دکترم گفت شاید یک ماه هم طول بکشه اما باز هم راحت شدم

اگه میتونی بیمارستان دولتی بری عمل کنی حتما برو ارزش داره به خدا

سلام عزیزم اره سه شنبه دو هفته پیش عمل کردم دکترم خیلی خوب بود و فقط روز اول چشمام درد میکرد بعد د ...

سلام دوست عزیزم .من ۵شنبه عمل دارم.عمل پی آر کی .میشه توضیح بدید چجوریه .میترسم

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو