2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما چه مدلیه؟

534 بازدید | 31 پست

مادرشوهر شما چه مدلیه؟ مهربان یا حساس و زودرنج؟😃

مترجم:عاطفه پورمحمد

اگر می‌خواهیم ارتباط بهتری با مادرشوهرمان داشته باشیم، باید بتوانیم تفاوت‌های او را هم ببینیم. این انواع مادرشوهر را ما می‌توانیم عنوان کنیم. مادرشوهر شما در این لیست جای می‌گیرد؟

_مادرشوهر تعطیلات خراب کن

بعضی از مادرها دوست دارند که فرزندانشان تمام تعطیلات را کنار آن‌ها بگذرانند.

بهترین راه این است که یک‌بار پیشنهاد او را رد کنید البته با کمال خونسردی و ادب. اما باید حواستان باشد که در زمان مناسب دیگری او را همراهی کنید تا مطمئن شود که تنهایش نخواهید گذاشت .بعد از آن یک بار شاید بفهمد آدم نباید انقدر متوقع باشد!

_مادرشوهر همیشه مریض

ممکن است مادرشوهر شما با کوچک‌ترین کسالت، در بستر بیفتد و از شما انتظار مریض‌داری داشته باشد. اول از همه باید بدانید که این رفتار ممکن است کاملا ناخودآگاه باشد و قصد و غرض واضحی پشت آن نباشد. دوم اینکه این کار به طور مشخص توجه‌طلبی است.

_مادرشوهر سرآشپز

باید حواستان باشد که او حتی اگر به زبان هم نیاورد شاید از شما هم توقع همین پذیرایی را داشته باشد. پس اگر می‌توانید شده یکیاربا یک پذیرایی خوب هنرتان را ثابت کنید .

_مادرشوهری که نوه می‌خواهد

ممکن است مادرشوهر شما خیلی نوه دوست داشته باشد و مدام این مسأله را به شما گوشزد می‌کند که باید زودتر بچه‌دار شوید. اگر شما روی این موضوع حساس باشید، کارتان کمی سخت خواهد شد. اگر همسرتان هم در این مورد با شما هم‌عقیده است، از او کمک بگیرید تا با مادرش راجع به این مسأله صحبت کند. در غیر این صورت خیلی خونسرد و بدون دلخوری مسأله‌تان را با او درمیان بگذارید و از او بخواهید اگر میخواهد زندگی شما و پسرش به جدایی نکشد،دیگر در مورد بچه دار شدن با شما حرفی نزند

_مادرشوهر دخالت‌کن

این مدل از مادرشوهر احتمالا ناله خیلی‌ها را در دنیا در آورده.مادرشوهرهایی که به همه چیییییز کار دارند. اگر فکر می‌کنید با جنگ و دعوا و تلافی و لجبازی چیزی بهتر می‌شود، بفرمایید، می‌توانید زندگی خودتان را به یک جهنم تبدیل کنید.

راهش این است که آرام باشید. لازم نیست جواب همه چیز را بدهید. کار خودتان را بکنید و با زبان نرم و محبت‌آمیز، حرفتان را بزنید. اینطوری خیلی احتمالش بیشتر است که دست بردارد و در عین حال چون شما خوش‌رفتاری کرده‌اید، گلایه‌ای هم نمی‌تواند داشته باشد.

_مادرشوهر مقایسه‌کن

کنار آمدن با مادرشوهر مقایسه‌کن واقعا ساده نیست، همیشه ناراضی است، دائم در حال مقایسه است، حالا یا شما را با خودش مقایسه می‌کند و مثلا انتظار دارد هر کاری پسرش برای شما انجام داد، برای او هم انجام دهد، یا این که عروسش را با عروس یا دختر دیگران مقایسه می‌کند. با چنین مادرشوهرهایی هم درگیر بحث و مشاجره و رقابت نشوید، چشم باز می‌کنید می‌بینید، تمام برنامه زندگیتان شده ثابت کردن خود به مادرشوهر و رقابت و حرص خوردن.رهایش کنید به حال خودش .خودتان را دق ندهید :)

_مادرشوهری که دوست داشته شما عروسش بشوید

اگر شما از آن دسته عروس‌ها هستید، حتما محبوب مادرشوهرتان هستید .این عروس ها که خود مادرشوهر انتخابش کرده معمولا سوگلی میشوند و در زندگی شانس خوبی دارند

_مادرشوهر با انصاف

بعضی از مادرها این نقطه قوت را دارند که می‌توانند به دور از احساسات مادرانه‌شان در مورد رابطه شما و همسرتان قضاوت کنند. این‌ دسته از مادرها، مادرشوهرهای دوست‌داشتنی‌ای هستند و در مواقع بروز اختلاف می‌توانند داور خوبی باشند.اگر همچین مادرشوهری دارید خوش به حالتان شده :)

_مادرشوهر مهربان

برخی از مادرها هم ذاتا مهربانند، آن‌قدر مهربان که انگار جز مهربانی کردن رفتار دیگری را نمی‌شناسند. بی‌سلیقگی است که چنین مادرشوهرهای مهربانی را، با قرار دادن در دسته کلی مادرشوهر، نادیده گرفت و محبت‌هایشان را ندید.شما هم قدرشان را بیشتر بدانید.

_مادرشوهرعروس‌لوس‌کن که اصلا در زندگی شما فضولی نمیکند

این نوع مادرشوهرها حسابی حسادت‌برانگیزند. این دسته، به عروس بیشتر از پسر خودشان می‌رسند، جانبداری عروس را می‌کنند و مراقب هستند کسی به عروسشان از گل نازکتر نگوید.

آرامش را تجربه کنید واز داشتن همچین مادر شوهر نمونه ای در این لیست لذت ببرید.

خدایا شکرت

مدل ۵۰ دست دوم😐 رنگ پیکان جوانان😐😐😐

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر شوهر مهربان و با انصاف😍

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

من هرچند دختر یه دونه م بین ۴تا داداش و مامانم دوسم نداره زیاد ولی تا دلت بخواد مادرشوهرم برام مادری میکنه

دردلهایی که نمیتونم به مادرم بکنم به مادرشوهرم میکنم

خیلی دوسش دارم،خدا بهش عمرباعزت بده الهی

دوستتون دارم 💕

مادرشوهر خودخواه که حاضره پسرش جهنمی بشه ولی از زنش طلاق بگیره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مادر شوهر من گاهی عروساشو لوسم میکنه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑