2777
2789

استفاده نکن عزیزم

زیربغل میزنن،ک غدد رو‌تحریک میکنه اگه پمادشو میگی

ویتامینم میزنن زیر چشم ک میلیا میاره

ولی خوراکی هردو خوبن،واسه مو و ناخن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماه دکترم واسه همسرم تجویز کرده

تقویتیه خوبه استفاده کنن،خودتم ویتامین E رو بخور روی رحم تاثیر مثبت داره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
استفاده نکن عزیزم زیربغل میزنن،ک غدد رو‌تحریک میکنه اگه پمادشو میگی ویتامینم میزنن زیر چشم ک میلیا ...

شما بارداری؟ دارو هم مصرف میکردی عزیزم

واسه همسرم دکتر داده

واسه تحرک و کیفیت اسپرم خوبه.

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
تقویتیه خوبه استفاده کنن،خودتم ویتامین E رو بخور روی رحم تاثیر مثبت داره

چه تاثیری داره؟

من ۱۰۰ گرفتم خوبه؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
شما بارداری؟ دارو هم مصرف میکردی عزیزم

نه عزیزم،من فک کردم واسه تاثیر موضعی میگین چون اینجا دیدم پیشنهاد میکنم گفتم بگم ک موضعی استفاده نکنین

ولی خوراکی خیلیم خوبه