2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ویتامین دادی یا خودت چیز چرب یا رنگ خوراکی خوردی غیر مستقیم عفونت اینا ک نداره ؟

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
شاید ویتامین دادی یا خودت چیز چرب یا رنگ خوراکی خوردی غیر مستقیم عفونت اینا ک نداره ؟

ن دیشب ویتامین آ د دادم. از کجا بفهمم عفونت دارم یا نه.

خودم چیزی نخوردم صبح چایی نبات خوردم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

اب بدنش کم شده. اتاقشو خنک نگه دار لباس زیاد نپوشون شیر زیاد بده اگه شیر خشک میدی یه پنج سیسی اب جوش سرد بده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
اب بد نیس ۱۵ روزشه

میگن به بچه های تابستون روزی دوتا قاشق اب جوشیده سرد شده بدید

قاشق چای خوری

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

۱۵ دوزه رو ببر دکتر شاید زردی داره دختر منم بعد ۱۰ روز از بیمارستان اوردیم زدی گرفت چشاش رو ببین عفونت ک خیلی کوچولوه نمیشه تشخیص بدی خودت چشاش ببین زد نیست یا صورتش جوش نداره 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
۱۵ دوزه رو ببر دکتر شاید زردی داره دختر منم بعد ۱۰ روز از بیمارستان اوردیم زدی گرفت چشاش رو ببین عفو ...

ن چشاش ک زرد نیس خداروشکر خیلی خیلی کمه جوش ریز خیلی ریز ک سرش سفیدع؟

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
ن چشاش ک زرد نیس خداروشکر خیلی خیلی کمه جوش ریز خیلی ریز ک سرش سفیدع؟

اره از اونا اگه داره رو صورتش زدی داره