2777
2789
عنوان

جهاز بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسم بر اینه ک یکی دوتا از خانواده عروس برن واسه کمک،من زن عموم و دختراشو بردم و خیلی زود کارا رو کرد ...

اره دردم همینه

مادر شوهرمم انقد خانوم خوبیه روم نمیشه اصلا نمیدونم چی بگم بهش😥

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بهشون محترمانه بگو مامان اونجوری خیلی شلوغ میشه و دستو پا گیره نمیتونیم جهاز بچینیم که اگه مقدوره فقط خودتون باشید انشالله سرفرصت بعد چیدن جهیزیه از همشون پذیرایی میکنم.

اگ هم فک میکنی ناراحت میشن چون بالاخره بهتر اخلاقیاتشو میدونی دیگ.نگو کلا خود اوناهم بیان ببینن شلوغ پلوغه میرن زودتر حتما زیاد سخت نگیر

دستشون درد نکنه مادر شوهرم خواهر شوهر خودشو میگه ینی عمه ی شوهرم

عمه های شوهرم با دختراشون و عروساشون موقع عروس کشون اومدن خونه رو بازرسی کردن 

دختر عمه شوهرم برای جهاز برون میخاست بیاد وقت نکرد

جاریام از حسادت جهازی ک بردم اصلا نیومدن،،،

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
میخواد با عروسش پز بده خوب بذار بده خودشون ببینن جا تنگه دوساعت می‌مونن و میرن

☺ الهییی از این دید نگاه نکرده بودم

از ی طرفم محرم نزدیکه نمیخام کارای چیدن ب محرم بخوره عروسیم بعد ماه صفره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

این رسم و رسومات رو از خودت دور کن ‌

منم هفته پیش اسباب کشی داشتم فقط خودمو شوهرم وسایل ها چیدیم خانواده ها خونمون هم ندیدن و شکلیه . وقتیکه وسایل ها چیدیم خانواده ها آوردیم خونه رو دیدند نه جهاز . 

عزیز حدودا چقد واسه جهاز هزینه کردی؟!

والا من خیلییییی از چیزای غیر ضروری رو نخریدم

برقیارم همون سال 95 ک عقد کردم قبل گرونی خریدم ینی یخچالی ک من خریدم سه و خورده ای الان شده یازده تومن شانس اوردم😁

چهلو و خورده ای شد 

بابام قربونش برم بازنشسته اس بازم این همه زحمت کشید

وای دوسه ماه زودتر جهازمیچینی

خونمون دست نقاش و کابینت ساز بود هنوزم تا فردا کاراشون مونده 😥

این رسم و رسومات رو از خودت دور کن ‌ منم هفته پیش اسباب کشی داشتم فقط خودمو شوهرم وسایل ها چیدیم خا ...

چ خوبه اذیت هم نمیشن 😊