2777
2789

ممنونم که اومدید واقعا فعلا نمیتونم برم دکتر ی راهنمایی کنید شاید استرسم کم شه تا برم آزمایشگاه

۱۵تیر ماه پری شدم ولی مثل هر دوره نبود ببخشیدا خیلی کمتر بود و چون روزای آخر مثل لکه بینی بود نزدیکی داشتم بیستم قرص خوردم و بعد بیست و دوم پریم تموم شد بیست و چهارم درباره شدم که فک کردم بخاطر قرصه دو و سه روز بعدش هم لکه بینی داشتم تا الان که دوم شهریورم پری نشدم

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بی بی بزار تکلیفت روشن شه بعدم برو دکتر تا خدایی نکرده مشکلی نباشه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ی بی بی بزار تکلیفت روشن شه بعدم برو دکتر تا خدایی نکرده مشکلی نباشه

دوبار زدم عکسشو گذاشتم منفی نیست مگه؟؟؟

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
تنبلی تخمدان نداری؟

تا الان که نداشتم همیشه هم مرتب بوده

نه حامله نیسی.احتمالا هورمون هات بهم ریخته

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
برو دکتر عزیزم یا بی بی چک بذار

الان این خطی که افتاده منفیه دیگه عکس گذاشتم

خب بعضی موقع ها هورمون ها قاطی میکنه آدم اینجوری میشه فک نکنم مشکلی باشه و اینکه فک نکنم حامله باشی اگه بودی مثبت میشد 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
دوبار زدم عکسشو گذاشتم منفی نیست مگه؟؟؟

چرا انگار منفیه اما خوب بهتره ی دکتر بری و ی سونو بدی خدایی نکرده شاید تنبلی تخمدان داری چون پریودیات نامنظمه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا