2777
2789
عنوان

دانه شنبلیه و پرشدن گونه و صورت

979 بازدید | 12 پست

سلام تو کانال بوعلی خوندم که 

جهت پرشدن گونه ها و صورت در یک هفته هر روز  یک ق غ خ دانه شنبلیله را با کمی آب مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آیدبا این خمیر  پوستتان را  ماساژ دهید.

من اینکارو کردم حتی با آب داغ ولی این دانه اصلااا نرم نمیشه تکون نمیخوره مثل سنگ 

کسی تجربه ای داره? یا اصلا کسی ازدانه شنبلیله چیزی میدونه که چجورخمیرشه?

دانه شنبلیله کجاشه؟؟منظور تخم شنبلیله؟؟اونکه باای نرم نمیشه باید بجوشونی.شاید چیز دیگه ایه دانه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
دانه شنبلیله کجاشه؟؟منظور تخم شنبلیله؟؟اونکه باای نرم نمیشه باید بجوشونی.شاید چیز دیگه ایه دانه

نمیدونم والا سرچ کنیدتونت عکس دانه ش هست ببخشید باگوشیم نمیتونم بزارم عکسو.ودقیقا دانه ش هست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوستان خیلی لطف کردید جواب دادین

گلمممم ترو خدا چه مدت این ماسک زدی اثر کرد خیلی دلم میخواد صورتم پر بشههههه

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏