2777
2789
عنوان

خواهر همکار شوهرم مهمونمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خونه رو سپردم یه زن و شوهر دستمالشون رو انداخته بودن سطل حمام سطل رو انداختم دوز حمام رو هم سر تا پا جرمگیر زدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وا پس کجا بندازه تو سطل میندازن دیگه. شما باید هر روز سطل ها رو عوض کنی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

حموم؟

من میپیچم لای دستمال کاغذی که دیده نشه میندازم تو اشغالی.خب اشغالی توالته دیگه

ولی حمومو بدم میاد یا یکی نپیچه تو دسمال بندازه

من مال خودمو پنجاه تا عوق میزنم تا کیسه رو گره بزنم چه برسه به غریبه.خداروشکر فعلا سرم نیومده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

خیلی کار بدیه منم یه بار مهمون داشتم بعد که رفت دیدم خونه بوی گند میده گشتم دیدم پوشک کثیف بچه شو انداخته تو سطل سرویس بهداشتی 

ایییییش هنوز یادم میاد حالم بد میشه 

منم چون بچه نداشتم زود به زود اون سطلو خالی نمیکردم چون در واقع دکوری بود و استفادهای ازش نمیشد

منم خوشم.نمیاد

باید یه پلاستیک بگیره بذاره تو اون ..بعد بپرسه کجا بذارم !

همینطور بندازه تو سطل زشته ..

برام پیش اومده ..خیلی ناراحت شدم !

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

نوار بهداشتی رو بذاره تو کیفش؟ یا ببره خونشون 😐😐😐

اونجوری ک همه از بو گند جان ب جان تسلیم میشن

سطل اشغال برا همینه دیگه 

باید تند تند عوض شه حالا چه نوار باشه داخلش چه نباشه 

وا پس کجا بندازه تو سطل میندازن دیگه. شما باید هر روز سطل ها رو عوض کنی 

حالا ک فک میکنم حق با شماس

کار کرد سطل همینه 

البته اون دوستمون باید پد رو حسابی نایلون پیچ میکرد

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

سطل زباله برای اشغاله دیگه 

ایشون باید نوار رو می‌پیچید و مینداخت داخل سطل

در عین حال خوب شما مگه اشغالای حمام رو خالی نمیکنید؟ مگه سطل داخلش مشمع نمیندازین که همون مشمع رو گره بزنید بندازید قاطی باقی آشغالا و بذارید دم در؟