2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

185 بازدید | 24 پست

سلام خانومای خوشکل یه لحظه بیایین میخام ایشالله این ماه واسه بارداری اقدام کنم به نظر شما نکات یا راه یا ترفندی دارین زودتر به نتیجه برسم 

از ژل لوبریکانت استفاده نکن

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان پریودم این ماه نیخام ب امیدخدا اقدام کنم ..میخام کیت تخمک گذاری بگیرم رود تخمکگذاریم اقدام کنم انشالله چیای گرم میخورم رحمم اماده شه و توکل ب خدا همین 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
بعد رابطه فوری دسشویی نرو و هر چقدر میتونی پاهاتو بالا بگیر و یا اینکه از پوزیشن سجده استفاده کنید

🌹

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

عزیزم اگر قبلش ی ازمایش چکاپ بری, بهتره ولی اگر نرفتی حتما از سه ماه قبل فولیک اسید بخور, اگر روزای تخمکگذاریتو پیدا کنی و اون روزا اقدام کنی شانس بارداری بیشتری داری, چیزای سرد نخور, گرمی زیاد بخور, بعد رابطه پاهاتو بزن ب دیوار و بالا نگه دار ی چند دقیقه, فرداش گرمی مثه کاچی یا حلوا بخور, فعلا اینا ب ذهنم رسید

خانوما تووووووورو خدا اگه راهکاری دارین بگین خدا خیرتون بده به تجربیاتتون نیاز دارم

ازمایش قبل بارداری برو که خیلی مهمه اگه مثل کم خونی یا کمبود ویتامین دی یا هر کمبودی تو بدن باعث میشه نشه باردار بشی بعد اینکه خودتو شوهرت جیزای گرم بخورید صبحا هر کدوم ناشتا یع قاشق عسل با 7 تا سیاهدانه قورت بدین بعدش روغن بنفشه بگیر بزن زیر شکمت با شالی چیزی ببند تا گرم بمونه رحم و گرم نگه دار ایشاله که بشه منم منتطرم

خدایا عاشقتم
اگه ترفند داشتم الان بچم بغلم بود😕

الهی فداتشم با این امضات چقدر اشک ریختم لحظه لحظه ی زندگیم جلو چشمم اومد اون جوابای منفی ازمایش بی بی چکای منفی تلنبار شده لباسا و اسباب بازیای قایمکی که خریدم همش برام یاداوری شد حتی اون اسمی که گفتی، غصه نخور دوس من خدای ماهم بزرگه بلاخره ما رو هم میبینه و دامنمون رو سبز میکنه 💚امیدت به خدا باشه ما هم مادر میشیم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
الهی فداتشم با این امضات چقدر اشک ریختم لحظه لحظه ی زندگیم جلو چشمم اومد اون جوابای منفی ازمایش بی ب ...

ففط میخوام ازش باقی عمرم مادر باشم😔

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم