2777
2789
عنوان

لرزش سر نوزاد-کمک لطفا

3504 بازدید | 8 پست

سلام خانوما.ممنون میشم اگر تجربه مشابه دارید راهنمایی کنید.

دو هفته پیش نوزادم ک اون موقع تازه ۷ ماهه شده بود از ارتفاع حدود ۷۰ سانتی با پیشانی به زمین خورد ولی نه بیهوش شد، نه بالا آورد و...فقط ی قطره خون از دماغش اومد .رفتیم بیمارستان تحت نظر بودیم تا چند ساعت و دکتر گفت الحمدلله اتفاقی نیفتاده چون علایم جانبی هم نداشت.

الان چند روزه احساس می کنم سر نی نی یهو می لرزه، در حد شاید دو ثانیه، از جیشش نیست چک کردم.نمی دونم به اون افتادنه ربط داره یا نه ، چون بعد اون من خیلی به حرکات نی نی حساس شدم....خیلی ناراحتم.منتظر نوبت دکترم. ولی تا اون موقع فکر اروم نیست .موقع لرزش هیچ تغییری تو حالت چهرش نمی بینم ولی توی روز زیاد تکرار میشه.

چندتا تاپیک مرتبط خوندم خیلیا نوشتن چیزی نیس و....ولی بازم دام اروم نیس.ممنون میشم اگر مشابه تجربه داشتید کمک کنید .سپاس

ان شاءالله چيزي نيس، نگران نباش. نوزادا جمجمه ي منعطفي دارن، به راحتي مغزشون آسيب نمي بينه. ولي پيگيري كن. نمي دونم از نوزاد نوار مغز مي گيرن يا نه ولي اگه مي گيرن شايد نياز باشه بگيري كه خيالت راحت شه. من ٦-٧ ساله بودم سرم آسيب ديد و بعدها مجبور شدم دارو مصرف كنم ولي خب من از ارتفاع زيادي افتادم. از بالاي چرخ و فلك. 😄

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نوبت دکترت واسه چند روز دیگست به نظر من حداقل یه بیمارستان ببر چک کنن شاید تشنج باشه .البته این یه احتماله نگران نشی.انشاالله که چیزی نباشه 

😊😊خدا یکی🌹محبت یکی🌹یار یکی😊😊

سلام خانوما.خواستم بگم تمام علایمی ک گفتم دو روز بعدش یهو محو شد و حدود یه هفته ای خیلی شدید شبا گریه می کرد و پا می شد و نهایتا  دیدم دخترم چارتا دندونو یه جا با هم درآورد   خدا رو شکر پیش دکتر اعصاب و روان نبردم وگرنه معلوم نبود به طفلکی چ داروهایی میدادن.

هنوزم ک در اورده چون هنوز کامل نیومدن بیرون شب بیداریش هست یه شبایی ولی الحمدلله در کل بهتر شده. ابریزش بینی هم داره شدید😀