2777
2789
عنوان

ويروس جديد

238 بازدید | 20 پست

سلام ....دخترم يك سال ميشه چند روزه ديگه،استفراغ و اسهال شديد داره استفراغش با دميترون كنترل ميشه و اسهالش خيلي شديده يعني آب ميخوره مستقيم مي اد پايين هيچي ازش نمونده س بار دكتر بردمش ولي هنوز خوب نشده دارم دغ ميكنم خودممم ك نزديكه ٧ماهمه ومريض و بي جون شدم روزايييي سختي رو دارم ميگذرونم خيلييييي سخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرمنم امروز شیش روزه گرفته تب شدیدم داشت الانم بدنش شده پراز جوشای ریز علاوه بر دونه های خارش دار قرمزی که ریخته بود بیرون یه سربه تاپیک آخر وتاپیک تجربه ی اسهال من بزن حتما به دردت میخوره 

راستی هرچی اسهال بشه بهتره چون ویروس ازبدنش خارج میشه سعی کن استرآحت کنه ومایعات مثل آب سیب بهش بدی تاجبران بشه نگران نباش دوره ش تموم بشه خوب میشه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
کجایی .پسرم من عید همین طور شد .با یکی از داروها هم الرژی نشان داد.خوبه ک بیمارستان بودم تو چند ثانی ...

وای کدوم دارو نکنه جوشای ریز تن پسرم واکنش به یکی ازداروهاست

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
وای کدوم دارو نکنه جوشای ریز تن پسرم واکنش به یکی ازداروهاست

من خودم اومدم ازیترمایسین دادم بعد از روز سوم.ب این واکنش نشون داد.توی چند ثانیه چشمش ورم کرد زبونش خارش پیدا کرد لباش حلقش همه ورم بود با صورتش

من خودم اومدم ازیترمایسین دادم بعد از روز سوم.ب این واکنش نشون داد.توی چند ثانیه چشمش ورم کرد زبونش ...

پسرمن فاویسم داره ایبوپروفن روخوندم تو نت که نبایدبهش بدم اما دکترش داد میگم نکنه به خاطر اونه داروی دیگشم شیاف دیکلو بود و سفکسیم که قبلا سفکسیمم خورده بود 

الان بهش سیتریزین دادم گفتم بدترنشه فردابازببرمش دکترامروز شیش روزه پوستم کنده شد به خاطراین ویروس لعنتی

پسرمن فاویسم داره ایبوپروفن روخوندم تو نت که نبایدبهش بدم اما دکترش داد میگم نکنه به خاطر اونه داروی ...

دقیقا هفت روز طول میکشه.منم از پا دراورده بود غیر بچه.سیتریزین ک دادی خوب بوده

عزیزم پسرمنم امروز شیش روزه گرفته تب شدیدم داشت الانم بدنش شده پراز جوشای ریز علاوه بر دونه های خارش ...

يعني حتي آب هم بهش ميدم همونو پس ميزنه هيچي جذب  بدنش نميشه بيچاره شدم 

نباید بهش بروفن بدی .ببرش بیمارستان دکتر شیفت هس

از داروخونه هم پرسیدم گفت مشکلی نداره من تویه شهرکوچیکم دکتر بیمارستانش به درد نمیخوره مجبورم تافردا تحمل کنم