سلام هرکسی تجربه دار توروخدا کمکم کنه ناامیدشدم ممنون.....من این ماه قرص لتروزل و خوردم دکتا فولی18و19داشتم امپول زدم و اقدام کردم...چقد احتمال بارداریم وجود داره؟سوم موعدمه هیچ علائمی ندارم و امروز بی بی زدم منفی بود خیلی ناراحتم😔😔😔😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نوار بهداشتی خودش میکروب داره.کهنه هردفعه میشوری میتدازی آفتاب خشک میشه میکروب همنداره.واسه زمستونم میشه اتو کشید که میکروباش از بین برن.
البته من نمیدونم واسه تنبلی خوبه یا نه ولی بی تاثیر نیست...نوار ها چندان بهداشتی هم نیستن
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
عزیزم نگران نباش و تا میتونی ریلکس باش و دعا کن ...توکل کن به خدا ...صلاحش باشه بهت بچه میده ...دوست من با وجود تنبلی تخمدان بدون دوا و درمان 2 تا بچه پشت سر هم آورد پس توکلت فقط به خدا باشه ...