2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید😢

417 بازدید | 42 پست

سلام هرکسی تجربه دار توروخدا کمکم کنه ناامیدشدم ممنون.....من این ماه قرص لتروزل و خوردم دکتا فولی18و19داشتم امپول زدم و اقدام کردم...چقد احتمال بارداریم وجود داره؟سوم موعدمه هیچ علائمی ندارم و امروز بی بی زدم منفی بود خیلی ناراحتم😔😔😔😢😢

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤

من ایتایی که میگی رو نمیدونم.حرص نزن ریلکس باش.خدا بخواد میده

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔

چندماه اقدامی؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
تنبلی تخمدان

سیکل هات مرتبه؟یه توصیه بهت میکنم بین روزهای پریودی حمام نکن که باعث تنبلی میشه.. مگه در مواقع اضطراری.. بجای نوار کهنه بگیر استفاده کن بشور بنداز افتاب خشک بشه .یه نفر میگفت با این روش سیکل هاش مرتب شده

این ماه دومه ماه قبل با دارو نتیجه نگرفتم

اووووو.من که مشکلی نبود ۳ ۴ماه طول کشید...غصه نخور .

منم بالتروزول باردار شدم،سینه هات درد نداره؟

ن هیچی ندارم..فقط گاهی زیر دلم میگیره چند ثانیه و ول میکنه

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤

خو حتما کسی نمیدونه نمیاد الان من اومدم نمیدونم فقط میتونم نگاه کنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐