2777
2789
عنوان

دوست یابی خانومای تهرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست
عه تهرانم  ولی مجردم به کار شما نمیام😁 میگن متاهل و مجرد نباش باهم دوس شن🙂🙂

عزززززیز مهربون، متاسفانه شوهر من زیاد تمایل نداره با دوستای مجردم مراوده کنم

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودمم دارم..اما اینجوری یهویی ک میگی هول میکنن..بهتره اول دوست بشی تو تاپیکی چیزی بعد رابطتت ...

نكته ي ظريفي بود😄👌

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
اره من خودمم دارم..اما اینجوری یهویی ک میگی هول میکنن..بهتره اول دوست بشی تو تاپیکی چیزی بعد رابطتت ...

عاره واقعا ولی در کل من بیشتر خواننده خاموشم زیاد نظر نمیدم به خاطر همون زیاد دیده نمیشم  

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍
عاره واقعا ولی در کل من بیشتر خواننده خاموشم زیاد نظر نمیدم به خاطر همون زیاد دیده نمیشم   &nbs ...

😘😘

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!