2777
2789
عنوان

دوست یابی خانومای تهرانی

215 بازدید | 26 پست

خانوما من خیلی احساس تنهایی میکنم با اینکه شاغل هستم و ...اماواقعا مخصوصا روزای تعطیل خیلی احساس تنهایی میکنم تو دانشگاه مقطعی که من درس میخونم همش دو سه تا همکلاسی دارم که مرد هستن یا خیلی از من بزرگترن و اداره ما همه بچه های بزرگ دارن و... میخوام تقریبا هم سن و سال باشیم نهایت پنج یا شش سال کوچیکتر یا بزرگتر ، بتونیم باهم بیرون بریم خرید بریم و... درد و دل کنیم و.. آدما خیلی حرفاشو به خانواده نمیتونه بگه، اینقدر هم آدمو میترسونن که کسی رو وارد حریم زندگیتون نکنید خوب دل آدم میپوسه😓

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نگرد نیس..کسی اعتماد نمیکنه

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
از قديم دوستي ندارين؟ دانشگاه مقطع قبلي؟  دبيرستان؟🤔

چرا زیاد دارم اما یا مجرد هستن  یا از تهران رفتن یا خارج از کشور و...که از طریق تل در ارتباطیم فقط دو سه تا دوستام موندن که اوناهم خیلی صمیمی نیستیم

آخه خیلی خانوما اینجا باهم دوست شدن و بعدا در فضای واقعی دوستیشون ریشه دار شده

اره من خودمم دارم..اما اینجوری یهویی ک میگی هول میکنن..بهتره اول دوست بشی تو تاپیکی چیزی بعد رابطتت رو‌قوی کنی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
خوب الان هدفت چیه گلم؟؟؟

اینکه اگه کسی یا کسانی تمایل دارن بیان تو جاهای عمومی همدیگرو ملاقات کنیم و... اگه دوستیمون ادامه دار شد خانوادگیش کنیم