2777
2789
عنوان

نوزادم تو دستگاهه بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن باید مدفوع کنه ولی مدفوع نکرده خودمم نمیدونم دقیق فقط همینو بهم گفتن 

از،شبنم جون بپرس مامایه

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
دختر شما چن روز مدفوع نکرد؟بستری بود؟

شب دوم مدفوع کرد عزیزم اره یه هفته بستری بود دختر من نارس بود عزیزم توکل به خدا کن برات صلوات میفرستم بحق امام رضا خوب میشه 

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم
شب دوم مدفوع کرد عزیزم اره یه هفته بستری بود دختر من نارس بود عزیزم توکل به خدا کن برات صلوات میفرست ...

توروخدا برام دعا کن من سه روزه زایمان کردم اما مدفوع نکرده دعا کن برا پسرم

نمیدونم ولی دکتر گفت تا مدفوع نکنه شیر نمیدیم بش ..سرم میزنن براش

ولی تا مایعات نرسه به بدنش مدفوع نمیکنه دکتر دخترم مشهد بود خوب بود دکترش بعد چندروز من شیرم فرستادم براش

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم

امام رضا رو به پسرش امام  جواد قسم بده ان شاالله گل پسر کوچولوتون زود شفا پیدا میکنه میاد بغلت بسلامتی

الان براش زیارت عاشورا میخونم بحق امام حسین مشکلش برطرف بشه

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵