2777
2789
عنوان

تجربه عفونت

103 بازدید | 13 پست

دوستان این عفونت قارچی چیه واقعا همه زندگی آدمو مختل می کنه هر دارویی هم مصرف می کنی بازم خوب نمیشی یعنی فکر کنم سرطان هم کلا درمان بشه این عفونت رحم خیر 

لطفا تجربه داریم بگین تورو خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها ب جز کلوتریمازول چی استفاده میکنید برا عفونت؟ منم متنفرم از عفونت. نمیدونم چاره چیه

منکه‌ فیتوواژکس و مترونیدازول استفاده کردم خیلی بدتر شدم.الانم پری شدم داغونم😖

عالم محضر خداست...
عزیزم  عنبرنسا سرکه توی آب بریز بشین توش عالیه

سرکه رو امتحان کرده بودم ولی خوب نشدم..منتها ازعنبرنسا میترسم استفاده کنم.اینکه میگن باید از جای مطمئن بخرم.ولی من جایی رو غیر از یه عطاری معمولی نمیشناسم.

عالم محضر خداست...

ی گیاهی هست ب اسم ماریانا ک درمان عفونته هرجوری باشه سریعأ درمان میشه بپرسین از عطاری ها مثه شیافه باید استفاده شه منم هنوز موفق ب خریدش نشدم اما دوستم استفاده کرده بود خیییلی تعریف میکرد میگفت عالیه عالی فکر کنم گفت قیمتش هم گرونه

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....