2777
2789
عنوان

كسي هست انتقال جنين انجام داده باشه منتظر نتيجه باشه ؟ بياين لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 73 پست
دکترش فقط آمپول سینال اف و فولیک اسید نوشته واسش خودم ویتامین سی و ای واسش بگیرم یعنی؟بعد ممکنه اگه ...

بله اگه دارو درمانی رو قطع کنید به مرور کمتر میشه .الان شوهرم چون دیگه هیچ دارویی مصرف نمیکنه غلظته اسپرمش خیلی اومده پایین البته الان که دیگه مهم نیست اما گفتم که بدونی.دارو هارو ادامه بدین تا میتونی تقویتش کن عسل طبیعی و تخم مرغ محلی بهش بده صبحا بخوره هر چه کیفیت اسپرمو بهتر کنی بعد از تخمک کشی جنینای بیشتر و بهتری تشکیل میشه واست .ما روز تخمک کشی اسپرمش ده میلیون بود دکترم گفت چه کمه! که البته گفت نگران نباش چون میکرواینجکشن انجام میدیم زیاد تعدادش مهم نیس

بله اگه دارو درمانی رو قطع کنید به مرور کمتر میشه .الان شوهرم چون دیگه هیچ دارویی مصرف نمیکنه غلظته ...

به ما هم گفته میکرو.رفتیم یه عطاری معروف تو شهرمون گفت دکترا به خاطر پول تا میری پیششون میگن میکرو.ولی خیلیا از داروی گیاهی نتیجه گرفتن و باردار شدن.حالا نمیدونم دو تاشو باهم استفاده کنه یه وقت بدتر نشه

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ما هم گفته میکرو.رفتیم یه عطاری معروف تو شهرمون گفت دکترا به خاطر پول تا میری پیششون میگن میکرو.و ...

نه خیالت راحت  اینایی که شبنمی گفت استفاده کنید 

کنارش یه عرق کاسنی بهش بده خوبه براش 

استارتر شما باید یه دوست موقع انتقالت پیدا میکردی که از مریضهای دکتر خودت باشه 😆😆😆😆😆😆  چون روش دکتر رستمی خاصه !!!!

بخاطر آمپول که میزنی و اثرش تا یک هفته بعد هست  همون روز بیستم بی بی چک بزن 

تل گرام اگه داری گروه و کانال مامانای موفق میکرویی رو پیدا کن 

بله اگه دارو درمانی رو قطع کنید به مرور کمتر میشه .الان شوهرم چون دیگه هیچ دارویی مصرف نمیکنه غلظته ...

ببخشید یه سوال دیگه،الان چون شکل اسپرماش خوب نیست اگه الان طبیعی اقدام داشته باشیم اشکال داره؟آخه میگن شاید اگرم حامله بشی سقط بشه.پیش خودم میگم خدارو چه دیدی شاید معجزه شد و تو این اقداما باردار شدم

ببخشید یه سوال دیگه،الان چون شکل اسپرماش خوب نیست اگه الان طبیعی اقدام داشته باشیم اشکال داره؟آخه می ...

بنظر من که جلوگیری نکن.با همون چیزایی که گفتم تقویتش کن خرما عسل گرد نخل انواع مغزها تخم مرغ محلی و..خدارو چ دیدی شاید جواب گرفتی اگه هم طبیعی نشد بازم ضرر نکردی اسپرمش واسه میکرو خوب میشه

بنظر من که جلوگیری نکن.با همون چیزایی که گفتم تقویتش کن خرما عسل گرد نخل انواع مغزها تخم مرغ محلی و. ...

ممنون عزیزم.همسر شم آزمایش dfi انجام نداده بود؟

ممنون عزیزم.همسر شم آزمایش dfi انجام نداده بود؟

والا اون دو سالی که تحت نظر دکتر بود کلی آزمایش انجام داد .از لحاظ Dna و مرفولوژی مشکلی نداشت ولی این تعداد و تحرک لعنتی خیلی کم بودنو هر کاری کردیم درست نشد

والا اون دو سالی که تحت نظر دکتر بود کلی آزمایش انجام داد .از لحاظ Dna و مرفولوژی مشکلی نداشت ولی ای ...

شما آی وی اف شدی یا میکرو؟بعد کلا هزینه هاش چقدر شد؟خیلی مراحلش سخته؟ببخشید زیاد سوال میپرسم عزیزم.نگرانم خیلی

شما آی وی اف شدی یا میکرو؟بعد کلا هزینه هاش چقدر شد؟خیلی مراحلش سخته؟ببخشید زیاد سوال میپرسم عزیزم.ن ...

میکرو انجام دادم.کلا ivf و میکرو مراحلش عین همه فقط فرقشون اینه که در ivf بعد از عمل تخمک کشی تخمک و اسپرمو کنار هم میذارن که خودشون لقاح پیدا کننو تشکیل جنین بدن در میکرو اسپرم رو دونه به دونه به تخمک تزریق میکنن بعد از تخمک کشی.پس تفاوت ivf و میکرو فقط نحوه ی لقاح دادنه وگرنه مراحلشون یکیه.من شهرستانم تو شهر خودم یک مرکز ناباروری هست که اونم خصوصیه هزینه ام شد ۱۶ میلیون.مراکز دولتی هزینه هاش کمتره

میکرو انجام دادم.کلا ivf و میکرو مراحلش عین همه فقط فرقشون اینه که در ivf بعد از عمل تخمک کشی تخمک و ...

ممنون عزیزم.انشاالله نی نی تو به سلامت به دنیا بیاری.