2777
2789

امروز ٨ روز از انتقالم ميكذره 

از همون اول درد زير شكم مثل درد پريود داشتم انا كم از ديروز زود به زود درد رو حس ميكنم و كمي شديدتر...نكرانم .شما هم اين علايمو داريد؟؟؟

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبنمي من شما رو يادمه چن سال قبل تو تاپيك سايه...زني ك خرج نداره... من رمز كاربري قبليم  يادم رفته 

اسمم ستاره جووووون بود🤗

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
چقدر هزینه کردی مشکلت چی بود طبیعی باردار نشدی 

من ٧ ساله اقدام كردم

مشكل خودم تنبلي

همسرمم يه كم كم تحركي 

اما اولين باره اي وي اف ميشم...

عزیزم کلا درد پریودی از علائمه بارداریه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من ٧ ساله اقدام كردم مشكل خودم تنبلي همسرمم يه كم كم تحركي  اما اولين باره اي وي اف ميشم...

به هیج وجه نگران یا استرس نداشته باش خوب

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
عزیزم اصلا دنبال علایم نباش هم میتونه از عوارض دارو باشه هم اینکه میتونه علایم بارداری باشه

تا ميام بيخيال باشم دردا نگرانم ميكنه..