ستاره۱۳۶۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 عنوان كسي هست انتقال جنين انجام داده باشه منتظر نتيجه باشه ؟ بياين لطفا... 3822 بازدید | 73 پست امروز ٨ روز از انتقالم ميكذره از همون اول درد زير شكم مثل درد پريود داشتم انا كم از ديروز زود به زود درد رو حس ميكنم و كمي شديدتر...نكرانم .شما هم اين علايمو داريد؟؟؟ ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿 1398/06/01 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره۱۳۶۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 اگه كسي هس اين دوران سخت انتظارو با هم باشيم خوشحال ميشم دوستان ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
ستاره۱۳۶۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 ینی رحم اجاره کردی 🙁 نه عزيزم اي وي افرحم و جنين خودم.. ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
shabnamy عضویت: 1392/06/25 تعداد پست: 13126 ینی رحم اجاره کردی 🙁 نه عزیزم جنین خودشونو به رحم خودشون انتقال دادن
googooshsh عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 7668 نه عزيزم اي وي اف رحم و جنين خودم.. 😐😐ببخشید از بس اینجور تاپیکا خوندم وارد شدم 😆😆همه رو هم اشتباهی میگم انتقال دیگه چیه 🤔😁😁 کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
ستاره۱۳۶۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 شبنمي من شما رو يادمه چن سال قبل تو تاپيك سايه...زني ك خرج نداره... من رمز كاربري قبليم يادم رفته اسمم ستاره جووووون بود🤗 ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
googooshsh عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 7668 نه عزیزم جنین خودشونو به رحم خودشون انتقال دادن من نمیدونم چی هست 🙁🙁😕 کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
ستاره۱۳۶۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 چقدر هزینه کردی مشکلت چی بود طبیعی باردار نشدی من ٧ ساله اقدام كردممشكل خودم تنبليهمسرمم يه كم كم تحركي اما اولين باره اي وي اف ميشم... ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
گندم_۷۴ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9004 عزیزم کلا درد پریودی از علائمه بارداریه دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
باران_مریمی عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 592 عزیزم اصلا دنبال علایم نباش هم میتونه از عوارض دارو باشه هم اینکه میتونه علایم بارداری باشه
ستاره۱۳۶۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 من نمیدونم چی هست 🙁🙁😕 خدا كنه هيجوقتم لازم نباشه بفهمي..حسوديم شد بهت😒 ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
احیاءقلبم عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 من ٧ ساله اقدام كردم مشكل خودم تنبلي همسرمم يه كم كم تحركي اما اولين باره اي وي اف ميشم... به هیج وجه نگران یا استرس نداشته باش خوب خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
ستاره۱۳۶۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 عزیزم اصلا دنبال علایم نباش هم میتونه از عوارض دارو باشه هم اینکه میتونه علایم بارداری باشه تا ميام بيخيال باشم دردا نگرانم ميكنه.. ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿