2777
2789

✔پایین ترین قیمت را با بهترین کیفیت از ما بخواهید

✔کد ثبتی اتحادیه ۱۷۲۰

✔بارگیری تخلیه در کوتاه ترین زمان ممکن

✔دارای وسایل بسته بندی (ضربه گیر های حبابی/کارتون در سایزهای مختلف پنج لایه/کاوردر سایزهای مناسب /سلفون،چسب....)

✔دارای ۱۵ سال سابقه کار حمل نقل سطح شهری و برون شهری
✔کارگران دارای بیش از ۱۰ سال سابقه کار بیمه شده زیر نظر بهداشت درمان ناحیه جهت پیشگیری از شیوع کرونا

✔دارای کامیونت مسقف فلزی موکت کاری شده در سایزهای مختلف با بیش از ۴۰ پتو جهت پیشگیری از صدمه وسایل

✔سرویس دهی به تمام نقاط (شمال غرب شرق جنوب)

✔حمل اجسام سنگین (گاوصندوق/پیانو/میزبیلیارد/یخچال سایدبای ساید...)

شعبه شمال  تجریش خیابان فناخسرو مجتمع طلوع پلاک ۲۳ واحد ۳

لازم ب ذکر است میتوانید شماره ( اسنپ بار )رو از ۱۱۸ بخواهید

http://essnapbar.com/

شماره های تماس 

۰۲۱۲۲۸۸۳۵۲۳

۰۲۱۴۴۳۶۳۷۲۳

سلام مواظب باشید گول آدمای شیاد و کلاهبرداری که با اسم ظریف بار دزدی از شما سو استفاده میکنن رو نخورید اینا آدمای کلاهبرداری هستن یه تلفن ثابت خریدن بعد دایورتش کردن روی موبایلشون بعد یه سایت تقلبی درست کردن به اسم ظریف بار شما از همه جا بیخبر بخاطر اعتماد به تلفن ثابت زنگ میزنید و یه قیمت پایین بهتون پیشنهاد میدن برای اسباب کشی بعداز جابجایی قیمتو دوبله و سوبله میخوان باهاتون حساب کنن حالا اگه خسارتی نزده باشن شانس آووردید و هیچ فاکتوری هم ارائه نمیدن و اصلا عضو اتحادیه هم نیستن و ممکن اثاث شمارو گرو نگه دارن برای اخذ پول بیشتر خیلی مواظب این کلاهبردارا باشید حتما با تلفن اصلی ظریف بار تماس بگیرید...نمونه سایت تقلبی هم عکسشو براتون میزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والاه ما چن ساله با نیک بار کار میکنیم خیلی هم از ظریف بار کارشون بهتره و عالی مخصوصا نحوه برخورد پرسنل و بسته بندی عالی انجام میدن منکه کل خانواده با نیک بار کار میکنیم شمارشون   ۰۲۱۲۲۱۱۸۹۶۰

یا سایت اینترنتی   nikbaar.com 

میتونید باهاشون در ارتباط باشید

من ماه پیش با ظریف بار اصلی ۱۵۰۰. ی جابه جایی بار از تهران به شهرستان داشتم 

تجربه به سدت بدی بود و‌اصلا بهتون توصیه نمیکنم 

تمام مبلمان و میز ناهار خوریم آسیب دید 

یخچالم آسیب دید 

و ظریف بار نه تنها جبران خسارت نکرد بلکه اصلا جواب پیگیری هامونم درست ندادن و تو نظر سنجی رضایت کار نظر سنجیم بدون اجازه خودم بسته شد 

به هیچ وجه توصیه نمیکنم 

من کلی هزینه کردم ولی متضرر شدم 

با شرکت به ظاهر ظریف بار  ولی ظریف بار اصلی نیست الان براتون اطلاعات کاملشو میذارم اینا راهزنن قیمت پایین میدن بعد میان یخچال رو نگه میدارن میگن ۱۰ تومن به هیچ عنوان گول نخورید حواستون باشه 

09903897213 شماره راننده اینه

02122039437

02188451978

02144363698

اینا شماره شرکتشونه

اینا سایتاشونه 

چندتا سایت دیگه هم دارن 

آدرسم ندارن ولی من پیدا کردم از طریق اینترنت 

با شرکت به ظاهر ظریف بار  ولی ظریف بار اصلی نیست الان براتون اطلاعات کاملشو میذارم اینا راهزنن قیمت پایین میدن بعد میان یخچال رو نگه میدارن میگن ۱۰ تومن به هیچ عنوان گول نخورید حواستون باشه 

09903897213 شماره راننده اینه

02122039437

02188451978

02144363698

اینا شماره شرکتشونه

اینا سایتاشونه 

چندتا سایت دیگه هم دارن 

آدرسم ندارن ولی من پیدا کردم از طریق اینترنت 

من ماه پیش با ظریف بار اصلی ۱۵۰۰. ی جابه جایی بار از تهران به شهرستان داشتم  تجربه به سدت بدی ...

سلام میتونم بپرسم چقد هزینه دادید؟

ما امروز جابجایی داشتیم نیم ساعت مسافت داخل کرج 

طلقه اول به پنجم 

ساید و یک کاناپه 

باقی رو با اسانسور بردن 

در سلید رو باز کردن و بسته بندی 

۱۶ میلیون گرفتن😨😨 شوهرمم اصلا مقاومت نکرده 

ضمن اینکه کمد پسرم تمام لب پر شده

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

افتضاح بودددد به معنای واقعی کلمه 

میز منو شکستن بعد دوهفته اومدن بردن گفتن فرداش میارن و بعد ۷ ۸ روز امروزو فردا کردن هنوز نیاوردن 

جدای از اون پیگیری افتضاح و مسئولین بی شخصیت که به هیچ عنوان نمیشه رو حرفشون حساب کرد