2777
2789
عنوان

سلام لطفا همه جواب بدین

122 بازدید | 22 پست

تو اینستا بودم یکی در خواست دوستی داد ک من ن ردش کردم ن قبول کردم بعدست دایرکت پیام داد جواب ندادم تا اخرش فرستادم خودتو معرفی کن ی پسره بود ک میشناختم از بچگی تو ی محله بودیم یکساله ک از اون محله رفتیم ما

بعدش یهو گفت ازدواج کردی لیلا ب اسم کوچیک از اول پیام صدا میکرد و عزیزم و گلم ک بهش گفتم صمیمی نشو لطفا

از رو نرفت گفتم پنج ساله ازدواج کردم 

ابراز احساسات کرد ک از بچگی دوستت داشتم و فلان منم بهش گفتم شرمنده 

و بلاکش کردم

دوست داداشم بود کار بدی کردم؟؟؟؟

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوب کاری کردی 👍👍👍👍👍

نمیدونم چرا حالم بده اخه انتظار نداشتم

میترسم بعدا مسعله بشه یکم شره

یک ساله از اون محله رفتین ۵ساله ازدواج کردی؟؟؟ خبر نداشت 

نمیدونم والا اخه تا یکسالگی بچمم بودم حتی با بچه میرفنم خونه ی مامانم اینا حتی تو محرم مارسال بچرو تو دستم دیده بود 

نمیدونم اصلا چرا اینکارو کرد

کار خوبی کردی

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
نمیدونم چرا حالم بده اخه انتظار نداشتم میترسم بعدا مسعله بشه یکم شره

مهم اینکه تو بهش رو ندادی اگه رو می‌دادی واسه خودت بد میشد اگه مزاحمت شد بدون هیچ وقت تلف کردنی به برادرت بگو

ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو میاره
کاره خوبی کردی  ولی ای کاش از همون اول اینکارو میکردی هی نمیفرستادی خودتو معرفی کن

خیلی خرم خیلی 

بخدا تا حالا باکسی ک نمیشناختم چت نمیکردم این یکم صمیمی بود فک کردم فامیلی چیزیه

نمیدونم والا اخه تا یکسالگی بچمم بودم حتی با بچه میرفنم خونه ی مامانم اینا حتی تو محرم مارسال بچرو ت ...

عزیزم الان ببخشید این حرف رو میزنم باب شده با  خانم های متاهل دوست میشن برای  همین داشته شانسشو امتحان میکرده وگرنه مگه میشه ندونه شما متاهلی بچه داری

عزیزم الان ببخشید این حرف رو میزنم باب شده با  خانم های متاهل دوست میشن برای  همین داشته ش ...

اخه من ی همچین رفتاری نشون نداده بودم ک این رفتارو کنه عوضی

به نظرم یه اسکرین از دایرکت بگیر و بفرس واسه یه نفر که خیلی بهش اعتماد داری که اگه یه روزی یه جایی واست حرف دراورد بتونی ثابت کنی که محلش ندادی

از اول هم دایرکت رو جواب نمیدادی بهتر بود

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
خیلی خرم خیلی  بخدا تا حالا باکسی ک نمیشناختم چت نمیکردم این یکم صمیمی بود فک کردم فامیلی چیزی ...

حالا هم کاره اشتباهی نکردی، وقتی شما باهاش  صمیمی نشدی حرفی نزدی شر چی میخواد بشه به شوهرتم بگو بنظرم نشونشم بده کاره اشتباهی که نکردی 

به نظرم یه اسکرین از دایرکت بگیر و بفرس واسه یه نفر که خیلی بهش اعتماد داری که اگه یه روزی یه جایی و ...

از همین میترسم البته ما ازاون محله رفتیم اما خونمون هنوز هست گفتم رفتیم شهرستان