2777
2789
عنوان

تبریزی ها بیاین

92 بازدید | 11 پست

امروز رفتیم برا مامانم یخچال بخریم بعد میگفتن مارک جنرال هست مال تبریز

راستش توشهر ما شناخته شده نیس شماها کسی ازش داشته استفاده کرده؟؟چه مارک یخچالی خوبه تو تبریز؟؟ایرانی بگین قیمت مناسب

یخچال وفریزر باشه

نمیدونم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

امرسان دیدم خوبه، کلا بیرون و داخلش خیلی با کیفیته

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم مارک های عالی تبریز در ربات تلگرامی زیر هست https://t.me/UcretsizBitcoinbot?start=360637111

دروغه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

تموم مارک های عالی تبریز در ربات تلگرامی زیر هست http://t.me/UcretsizBitcoinbot?start=360637111

گزارش بزنین😤😤😤😤😤😤😤

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اره امرسان هم دیدیم نظرخودم رو امرسانه بنظرت یخچال خوبیه؟؟

خیلی خوبه، کلا داخل و خارجش جنسش خوبه، مثلا مارک سیلوان  خوب نیست، داخلش بیشتر پلاستیک طلقه و کلا دماش زیاد سرد نیست( بستنی  وا میره)

اما امرسان عالیه از این نظر.باز خودت میدونی

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
خیلی خوبه، کلا داخل و خارجش جنسش خوبه، مثلا مارک سیلوان  خوب نیست، داخلش بیشتر پلاستیک طلقه و ک ...

پس راضیش میکنم همون امرسان بگیره معروف تره

پس راضیش میکنم همون امرسان بگیره معروف تره

انشا... با سلامتی و شادی استفاده کنن، آفرین بشما که بفکر مادرتونین