2777
2789
عنوان

نوزادم تو دستگاهه توروخدا براش دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 30 پست
طبیعی..انشالله توکل ب خدا

چند کیلو بود؟ 

اگر مشکل خاصی نداره با رضایت خودتون بیارینش خونه

تو بیمارستان بچه بیشتر مریض میشه تا بخواد خوب بشه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلو بود؟  اگر مشکل خاصی نداره با رضایت خودتون بیارینش خونه تو بیمارستان بچه بیشتر مریض م ...

سه کیلو..نمیدونم دکترش گفت شکمش نفخ داره شیر نمیخوره فعلا ..قراره براش شیاف و انتی بیوتیک بزنن نمیدونم بعدش چی میخاد بشه فقط دعا میکنم زودتر مرخصش کنن

سه کیلو..نمیدونم دکترش گفت شکمش نفخ داره شیر نمیخوره فعلا ..قراره براش شیاف و انتی بیوتیک بزنن نمیدو ...

هزیزم نکن اینکارو.

من برادرم هجده سال ‌یش هشت ماهگی بدنیا اومد با وزن یکیلو و نهصد دکتر گفت احتمالا نمیمونه تو دستگاه گذاشته بودنش و هرروز سوراخ سوراخش میکردن

بابام عصبانی شدو گفت مرخصش کنین بااجازه خودم وگفتن نمیمونه و فلان.اوردنش خونه مامانم شیر خودشو بهش داد ماه بعد بردنش پیش همون دکتره دکتره میگفت دروغ میگین این اون بچه نیست.باشیر مادرم یکیلو ونیم اضافه شده بود یعنی یچیزی بیشتر از حد نرمال و نوزادی که داشت میمرد تو بیمارستان اورده بودنش خونه کاملا خوب خوب شدبااونهمه مشکل

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
هزیزم نکن اینکارو. من برادرم هجده سال ‌یش هشت ماهگی بدنیا اومد با وزن یکیلو و نهصد دکتر گفت احتمالا ...

من طاقت عذاب کشیدن بچمو ندارم اگه بیارمش و نتونم نگهش دارم چی اگه اوردمش و بدتر شد چی..اینجوری هیجوقت نمیتونم خودمو ببخشم..از یه طرفم دارم دق میکنم ک تو دستگاهه شبا راحت میخابه گشنش نمیشه گریه ک میکنه ارومش میکنن یا نه این فکرا داره دیوونم میکنه😭

عزیزدلم برای سلامتی نی نی نازت ۴۰ تا صلوات فرستادم 💟 ان‌شاءالله که هر چه زوتر مرخص شه

مرسی عزیزم شاید دل شما از ما پاک تر باشه خدا کنه ب حق همین دعاها خدا صدای دل منم بشنوه

من طاقت عذاب کشیدن بچمو ندارم اگه بیارمش و نتونم نگهش دارم چی اگه اوردمش و بدتر شد چی..اینجوری هیجوق ...

اگر ی دکتر طب سنتی خوب سراغ داری ببرش پیشش بهتر کمکت میکنه و تودستگاهم لازم نیست بمونه

مرسی عزیزم شاید دل شما از ما پاک تر باشه خدا کنه ب حق همین دعاها خدا صدای دل منم بشنوه

قربونت بشم از رحمت خدا ناامید نشی یه وقت ها الآنم به جای غصه خوردن سعی کن قرآن زیاد بخونی تا هم کمتر حرص بخوری چون روی شیرت تاثیر داره و هم ان‌شاءالله باعث شه زودی نی نی مرخص شه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره ۱هفته ای بود  شکمکش ۱فرمی بود از بس نفخ داشت

برا من دعا کن خیلی داغونم پرستارش جواب درست بهم نمیده فقط میگه شکمش شکم خوبی نیس نمیفهمم منظورش چیه دعا کن زودتر بیاد خونه بخدا دارم دیوونه میشم دیگه