2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو باحنا

419 بازدید | 27 پست

سلام خواهرا کسی تا حالا تجربه رنگ کردن مو با قهوه وحنارو داشته؟؟؟

اگ رنگ کردید لطفا تجربیاتتون رو بهم بگید 😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

با حنا رنگ کردم

ولی حنا بذاری باید قشنگ موهات یا کوتاه کنی ک رنگ مکنی رنگو زشت نکنه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من موهام تیرس فقط واسه تقویتش میزنم وگرنه رنگ نمیگیره، ولی مامانم ک موهاش سفیدی داره و موهاش خرمایی روشن بوده میزنه خیلییی خوشکل میشه،البته اون ترکیبش چیزای دیگم هست حنا پوست گردو ریواس قهوه زرشک و....

اره 

اول ی قهوه ای روشننن گزاشتم 

بعد ک ریشه هام در اومد گفتم حنا بزارم ک هم موهام تقویت شه هم ریشه هام رنگ بگیره حنا با قهوه و بابونه فکر کنم

بعد ریشه هام اصلا رنگ نگرفت مشکی بودن ولی بقیه موهام ک قهوه ای روشن بود قهوه ای تیره شد و پشیمونم چون میگن اصلا رو حنا دگ نمیشه رنگ گزاشت

اره  اول ی قهوه ای روشننن گزاشتم  بعد ک ریشه هام در اومد گفتم حنا بزارم ک هم موهام تقویت ...

واقعااا رنگ گرفت موهات ؟

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

تا شش یا نه ماه بستگی به جنس مو داره دیگه نمی شه رنگ گذاشت اگه حنا بزاری مو رنگ نمی گیره من یک بار گذتشتم بد نشد فندقی تیره در اومد البته موهام مشکی بود

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
تا شش یا نه ماه بستگی به جنس مو داره دیگه نمی شه رنگ گذاشت اگه حنا بزاری مو رنگ نمی گیره من یک بار گ ...

واقعااا تغییر رنگ داد؟

من موهام مشکی نیستن یه کم روشنن البته حنا هم گذاشتم ولی شنیدم با حنا وقهوه رنگ قهوه ای میگیرن؟؟درسته ؟؟؟

اره،میگم چون زمینش قهوه ای روشن بود وگرنه کسایی ک مشکی هست موهاشون یا نتیجع نمیگرن یا خیییلی کم

اها درسته 😕

مرسی عزیزم😘