یااااااس مدیر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 عنوان رنگ کردن مو باحنا | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 27 پست سلام خواهرا کسی تا حالا تجربه رنگ کردن مو با قهوه وحنارو داشته؟؟؟اگ رنگ کردید لطفا تجربیاتتون رو بهم بگید 😘 میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤ 1398/06/01 | 01:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهگلناز عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1486 واقعااا تغییر رنگ داد؟ من موهام مشکی نیستن یه کم روشنن البته حنا هم گذاشتم ولی شنیدم با حنا وقهوه ر ... اره من هم حنا قهوه مخلوط کردم رنگش بد نشد ولی تا یک مدت بوش با وجود هر روز حموم رفتن همچنان سرم بود و بوش اذیتم میکرد خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
یااااااس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 یه خانمی هس رنگ مو گیاهی درست میکنه من تو پیجش دیدم انگار ۲-۳بار بزاری رنگ میگیره موی مشکیم میشه آدرس پیجش رو بهم بدی عزیزم میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
یااااااس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 اره من هم حنا قهوه مخلوط کردم رنگش بد نشد ولی تا یک مدت بوش با وجود هر روز حم ... مررسی گلم 😘 میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
مهگلناز عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1486 راستی حتما باید تو ترکیب حنا وقهوه بایدیک قاشق مربا خوری ابلیمو بریزی هم باعث می شه بهتررنگ بگیره هم قرمز نمی شه خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
یااااااس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 راستی حتما باید تو ترکیب حنا وقهوه بایدیک قاشق مربا خوری ابلیمو بریزی هم باعث می شه بهتررنگ بگیره هم ... 😍مرسی عزیزم آره منم از همین قرمزی میترسیدم 😍خیر ببینی😘 میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
مهگلناز عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1486 😍مرسی عزیزم آره منم از همین قرمزی میترسیدم 😍خیر ببینی😘 😍😍😍 خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
یااااااس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 😍😍😍 😚😘 میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
یااااااس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 Range_mu_giahi مرسی عزیزم 😘خیر ببینی میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
71_sama عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 78 رنگ گیاهی ابریشم هم خوبه اون پیجی که دوستمون گفت هم خوبه ولی خوب خانگیه شاید بهداشتی نباشه ولی این ابریشم مجوز داره و بهداشتیه
یااااااس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 رنگ گیاهی ابریشم هم خوبه اون پیجی که دوستمون گفت هم خوبه ولی خوب خانگیه شاید بهداشتی نباشه ولی این ا ... مرسی عزیزم 😘از کجا باید بگیرم ؟ میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
دخترمجردم عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 163 آره عزیزم من چندین بار امتحان کردم البته چندین سال پیش و موهای من خرمایی رنگ هس و با حنا خیلی قشنگتر میشد و همه فکر میکردن رنگ گذاشتم
یااااااس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5767 آره عزیزم من چندین بار امتحان کردم البته چندین سال پیش و موهای من خرمایی رنگ هس و با حنا خیلی قشنگتر ... چ خوب مرسی عزیزم میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤