2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو باحنا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 27 پست
واقعااا تغییر رنگ داد؟ من موهام مشکی نیستن یه کم روشنن البته حنا هم گذاشتم ولی شنیدم با حنا وقهوه ر ...

اره من هم حنا قهوه مخلوط کردم رنگش بد نشد ولی تا یک مدت بوش با وجود هر روز حموم رفتن همچنان سرم بود و بوش اذیتم میکرد

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
یه خانمی هس رنگ مو گیاهی درست میکنه من تو پیجش دیدم انگار ۲-۳بار بزاری رنگ میگیره موی مشکیم

میشه آدرس پیجش رو بهم بدی عزیزم 

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من هم حنا قهوه مخلوط کردم رنگش بد نشد ولی تا یک مدت بوش با وجود هر روز حم ...

مررسی گلم 😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

راستی حتما باید تو ترکیب حنا وقهوه بایدیک قاشق مربا خوری ابلیمو بریزی هم باعث می شه بهتررنگ بگیره هم قرمز نمی شه

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
راستی حتما باید تو ترکیب حنا وقهوه بایدیک قاشق مربا خوری ابلیمو بریزی هم باعث می شه بهتررنگ بگیره هم ...

😍مرسی عزیزم آره منم از همین قرمزی میترسیدم 😍خیر ببینی😘

رنگ گیاهی ابریشم هم خوبه اون پیجی که دوستمون گفت هم خوبه ولی خوب خانگیه شاید بهداشتی نباشه ولی این ا ...

مرسی عزیزم 😘از کجا باید بگیرم ؟

آره عزیزم من چندین بار امتحان کردم البته چندین سال پیش و موهای من خرمایی رنگ هس و با حنا خیلی قشنگتر ...

چ خوب   مرسی عزیزم