2777
2789
ببین بستگی به پوستت داره و پروسه چندین ماهست و کامل نمیره

همون یه درصدی که کم رنگ شه خب خوبه.

بستگی به چیه پوست داره؟ رنگش ؟ خشکی و یا چربی؟

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه ليزر بهم گفتن جواب نميده كامل

وااااای جدی؟؟؟

آخه چرا بعضیا ترک بر میداره الکی پوستشون؟😔😔

خیلیاهم مثل آینه هس بدنشون خوش بحالشون منکه خیلی حسرت میخورم

الاستین و ژن رنگ پوستی

خب میشه متوجه شد؟ من خودم که نمیفهمم چجوری باشه پوستم بهتره برای درمان سریعتر جواب میده

وااااای جدی؟؟؟ آخه چرا بعضیا ترک بر میداره الکی پوستشون؟😔😔 خیلیاهم مثل آینه هس بدنشون خوش بحالشو ...

اره 

ليزرگفت چهارجلسه حدودا

قيمتش هم بالاي٣٥٠تومن كامل هم خوب نميشه

بازبعضيازايمان ميكنن اينطورميشه من بدبخت مجردم

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜
وااااای جدی؟؟؟ آخه چرا بعضیا ترک بر میداره الکی پوستشون؟😔😔 خیلیاهم مثل آینه هس بدنشون خوش بحالشو ...

ازمن جلو ران هام ترک قرمز شده.سفیدبودالان قرمزشده ازوقتی باشگاه میرم...چرا؟؟؟

ترک سفید رو از بین میبره؟

برا بعضیا برده

ولی اگر تازه باسه زودتر میبره

سفیدا رو پروسه رو باید بیشتر کنی حتما ک بره

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
خب میشه متوجه شد؟ من خودم که نمیفهمم چجوری باشه پوستم بهتره برای درمان سریعتر جواب میده

هر چقدر تفارت رنگ ترک با پوستت کمتر

و مثلا حالت ارتجاعی پوستت بیشتر باشه زودتر میره.خیلیه؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
اره  ليزرگفت چهارجلسه حدودا قيمتش هم بالاي٣٥٠تومن كامل هم خوب نميشه بازبعضيازايمان ميكنن اين ...

منم مجردم اتفاقا .

پشت پام ، رونم ،و.. قشنگ ترک برداشته ولی حس میکنم کمتر شده روغن زیتون و آلوورا و.... میزنم یا واقعا کم شده یا چون ب خودم میرسم حسم بهتر شده و تلقینه.

خییییلییی بدم میاد خجالت میکشم حتی برم استخر یا لباس مجلسی آزاد بپوشم خیلیا رو دیدم اینجوریااا اما من اعتماد ب نفسم صفره صفر شده .

منم مجردم اتفاقا . پشت پام ، رونم ،و.. قشنگ ترک برداشته ولی حس میکنم کمتر شده روغن زیتون و آلوورا و ...

تلقین نیس واقعا بهتر میشه .

خیلیا اینطورین خجالت نداره رو خودت کار کن من برام اصن مهم نیست